Lyon'da şok skor: Fransızlar yıkıldı!

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda Lyon'u 1-0 mağlup ederek bu sezonki ilk galibiyetini elde etti. Kara Kartal'ın bu zaferi, Fransız basınında geniş yankı uyandırdı.

Abone ol

UEFA Avrupa Ligi'nin 3. haftasında Beşiktaş, Fransa'nın köklü takımlarından Olympique Lyon'u deplasmanda 1-0 mağlup etti. Beşiktaş'ın bu galibiyeti, Fransız basınında büyük bir şaşkınlıkla karşılandı. Fransız spor basınında Beşiktaş'ın sürpriz galibiyeti, Lyon'un kaçırdığı fırsatlar ve ev sahibi ekibin verimsizliği öne çıkan başlıklarla yer aldı.

LE FIGARO: "TÜRKLERİN GERÇEKÇİLİĞİ KARŞISINDA LYON’UN BECERİKSİZLİĞİ"

"Groupama Stadı'ndan Beşiktaş'ın puan, hatta üç puan alabileceğini kim düşünebilirdi? Ancak Kara Kartal, sürpriz bir sonuçla bunu başardı."

RMC SPORT: "LYON 30 ŞUTA VE ÜSTÜN OYUNUNA RAĞMEN MAĞLUP OLDU"

"Olympique Lyon, sahasında üstün oynadığı maçta Beşiktaş'a 1-0 yenildi. Lyon, Gedson Fernandes’in golüyle yenik düştü. Maç boyunca 30 şut çeken Lyon, direkten dönen toplar, iptal edilen gol ve penaltı pozisyonlarıyla hayal kırıklığı yaşadı."

L'EQUIPE: "AÇIK BİR HAKİMİYETLE OYNASA DA LYON, BEŞİKTAŞ’A BOYUN EĞDİ"

"Olympiakos ve Rangers karşısındaki başarılı performanslarının ardından Lyon, evinde Beşiktaş’a mağlup olarak Avrupa Ligi'nde ilk mağlubiyetini aldı. Gedson Fernandes'in golü ve Ersin Destanoğlu’nun kurtarışları Lyon’u hüsrana uğrattı."

OUEST FRANCE: "ÜSTÜNLÜĞE RAĞMEN GALİBİYET SERİSİ SON BULDU"

"Lyon, Avrupa Ligi'nde son sırada bulunan Beşiktaş karşısında favori olarak sahaya çıktı. Ancak ikinci yarıda Türk temsilcisinin Gedson Fernandes ile bulduğu gol Lyon’un tüm çabalarını boşa çıkardı."

FOOT 01: "BEŞİKTAŞ VE VAR, LYON’A KARŞI OYUNU DEĞİŞTİRDİ"

"Dönüşlerle dolu bir maçta Lyon, Beşiktaş ve VAR’ın etkisiyle mağlubiyeti yaşadı. Fransız ekibi, Avrupa Ligi'nde sezonun ilk yenilgisini aldı."

LE PARISIEN: "29 ŞUT, SIFIR GOL: LYON’UN KABUS GİBİ GECESİ"

"Lyon, maç boyunca Beşiktaş’ı baskıladı, fakat skoru değiştiremedi. Fransızlar, Beşiktaş karşısında bol pozisyon buldu ancak fırsatları değerlendiremeyerek Avrupa Ligi'nde ilk yenilgilerini aldılar."

FOOTBALL365: "BEŞİKTAŞ, LYON'U ŞAŞIRTTI"

"Beşiktaş, fırtına gibi bir Lyon baskısını atlattıktan sonra Gedson Fernandes'in kontra atak golüyle sahadan galip ayrıldı ve Lyon'un evinde soğuk bir duş etkisi yarattı."

UEFA Ülke puanı sıralaması güncellendi Spor Beşiktaş, İstanbul'a zaferle dönüyor! Spor En-Nesyri attı, kanarya 1 puanı kaptı Spor Başakşehir darmadağın oldu Spor