Lugano Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe'nin maçı şifresiz mi?

Fenerbahçe, bu akşam deplasmanda Lugano ile karşılaşacak. Sarı lacivertliler, rövanş için avantajlı bir skor için sahaya çıkacak. Maç saati yaklaşırken Lugano Fenerbahçe maçı şifresiz kanalda mı merak ediliyor. Peki, Lugano Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Abone ol

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında bu akşam Lugano ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Jose Mourinho yönetiminde 2024-2025 sezonunda ilk maçına çıkacak sarı-lacivertliler, tur için avantajlı bir skor almayı hedefliyor. Fenerbahçe turu geçerse Lille ile karşılaşacak.

LUGANO FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında bu akşam (23 Temmuz 2024) İsviçre'nin Lugano takımıyla deplasmanda karşı karşıya gelecek. Thun Stadı'nda oynanacak ve TSİ 21.30'da başlayacak müsabakayı Portekizli hakem Tiago Martins yönetecek.

FENERBAHÇE MAÇI ŞİFRESİZ KANALDA MI?

Fenerbahçe'nin Lugano ile deplasmanda oynayacağı Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçı D-Smart’tan yayınlanacak.

FENERBAHÇE, AVRUPA'DA 271. KEZ SAHNE ALACAK

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında yarın İsviçre'nin Lugano ekibine konuk olacak Fenerbahçe, Avrupa kupalarındaki 271. karşılaşmasına çıkacak.

Sarı-lacivertli takım, Avrupa kupalarında oynadığı 270 müsabakada 107 galibiyet alırken, 55 beraberlik ve 108 yenilgi yaşadı.

Fenerbahçe, söz konusu müsabakalarda rakip fileleri 366 kez havalandırırken, kalesinde ise 384 gol gördü.

FENERBAHÇE'NİN UEFA KADROSU

Teknik direktör Jose Mourinho'nun listeye dahil ettiği 23 isim şöyle:

Dominik Livakovic, İrfan Can Eğribayat, Ertuğrul Çetin, Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku, Mert Müldür, Jayden Oosterwolde, Rodrigo Becao, İsmail Yüksek, Ferdi Kadıoğlu, Mert Hakan Yandaş, Ryan Kent, İrfan Can Kahveci, Bartuğ Elmaz, Rade Krunic, Fred Rodrigues, Sebastian Szymanski, Oğuz Aydın, Edin Dzeko, Dusan Tadic, Bright Osayi-Samuel, Cenk Tosun ve Allan Saint-Maximin.

MUHTEMEL 11'LER

Lugano: Saipi, Brault, El Wafi, Mai, Valenzuela, Doumbia, Mahmoud, Cimignani, Bislimi, Bottani, Aliseda.

Fenerbahçe: Dominik Livakovic, Bright Osayi-Samuel, Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku, Jayden Oosterwolde, Bartuğ Elmaz, Fred, Dusan Tadic, Sebastian Szymanski, Ryan Kent, Edin Dzeko

Jose Mourinho'lu Fenerbahçe ilk resmi maçına çıkıyor Spor 19 Yaş Altı Milli Futbol Takımı play-off oynayacak Spor Milli Takımlar sorumlusu değişti Spor TFF'den flaş yabancı oyuncu kuralı kararı Spor