Liverpool 4 yıldızıyla yollarını ayırıyor! Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un gözü bu listede

Transfer çalışmalarını sürdüren Liverpool, gelecek sezon takımdan ayrılacak isimleri açıkladı. İngiliz devi, 4 yıldızıyla yola devam etmeyeceğini duyurdu. Bu futbolculara; Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un ilgisi olduğu ifade ediliyor.

Abone ol

İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool, dört futbolcusunun sezon sonunda takımdan ayrılacağını açıkladı.



İngiliz ekibinin internet sitesinde yer alan açıklamada Roberto Firmino, Naby Keita, James Milner ve Alex Oxlade-Chamberlain'in gelecek sezonun kadrosunda yer almayacağı kaydedildi.

SÜPER LİG DEVLERİYLE ADI ANILAN YILDIZLAR...
İngiliz basını, Liverpool'un göndermek istediği yıldızlardan Firmino ile Galatasaray ve Fenerbahçe'nin ilgilendiğini iddia ediyor.



Sarı-kırmızılı takımın Naby Keita'yı listesine aldığı da ifade edilmişti. Beşiktaş ve Trabzonspor'un da İngiliz devinden ayrılacak olan futbolcuları yakın takibe aldığı biliniyor.

HAFTA SONU TARAFTARA VEDA EDECEKLER
Bu 4 futbolcu, Jürgen Klopp yönetimindeki Liverpool'un 30 yıl sonra 2019-20 sezonunda kazandığı Premier Lig şampiyonluğunun yanı sıra 2019'daki UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Süper Kupa ve FIFA Dünya Kulüpler Kupası zaferlerine katkı sağlamıştı.



Firmino, Keita, Milner ve Oxlade-Chamberlain, Anfield Road'da Aston Villa'ya karşı bu sezonki son iç saha maçında taraftarları selamlayacak.

İtalyan hocaların düellosunu Montella kazandı Spor G.Saray ve Zaniolo PFDK'ya sevk edildi Spor Sakatlanan Swiatek Roma Açık'tan çekildi Spor Euroleague'de Final-Four heyecanı başlıyor Spor