Fenerbahçe avantaj için sahaya çıkıyor! [Lille Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?]

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme ilk maçında Lille takımına konuk oluyor. Dün yapılan kura çekimi ile Fenerbahçe'nin play off turundaki muhtemel rakibi de belli oldu. Peki, Lille Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi? İşte detaylar...

Abone ol

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Lille ile deplasmanda karşılaşacak. Bu akşam yapılacak maçta Fenerbahçe, tur için avantajlı bir skorla dönmeyi hedefliyor. Fenerbahçe, 2. eleme turunda İsviçre'nin Lugano ekibini elemişti. Taraftarlar, deplasmanda oynanacak maçı canlı izlemek için Lille Fenerbahçe maçı şifresiz mi, hangi kanalda, saat kaçta araştırmaya başladı. 

LILLE FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında bu akşam Fransa'nın Lille takımıyla deplasmanda karşı karşıya gelecek. Mücadele Lille'in sahasının Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda kullanılması nedeniyle Valenciennes şehrindeki Hainaut Stadı'nda oynanacak. TSİ 21.30'da başlayacak karşılaşma Exxen'den canlı yayınlanacak. Maçı Romanya Futbol Federasyonu'ndan István Kovács yönetecek.

GÖZLER YENİ TRANSFERLERDE OLACAK 

Fenerbahçe'nin yeni transferleri Allan Saint-Maximin ve Youssef En-Nesyri, Lille karşısında ilk kez sahada yer alabilir.

Lugano maçlarında oynamayan Allan Saint-Maximin ve Youssef En-Nesyri, Jose Mourinho'nun şansı vermesi durumunda sarı-lacivertli formayla sahada ilk kez yer alacak.

DAHA ÖNCE BİR KEZ KARŞILAŞTI

Bu sezon Avrupa macerasına Şampiyonlar Ligi 3. eleme turundan başlayan geçtiğimiz sezonun Fransa ligi dördüncüsü Lille ile daha önce 2009-2010 sezonunda Avrupa Ligi'nde karşılaşan Futbol Takımımız, deplasmanda 2 - 1 kaybederken; sahasında 1 - 1 berabere kaldı.

PLAY OFF TURUNDA MUHTEMEL RAKİP BELLİ OLDU

Üçüncü eleme turunda Fransa'nın Lille takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe ise rakibini elemesi durumunda, Çekya temsilcisi Slavia Prag ile Belçika temsilcisi Union Saint-Gilloise'nın eşleşmesinden tur atlayacak ekiple play-off etabında mücadele edecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi elemeleri play-off turunda ilk maçlar 20-21 Ağustos, rövanşları ise 27-28 Ağustos'ta yapılacak.

MUHTEMEL İLK 11'LER

Lille: Chevalier, Meunier, Diakite, Alexsandro, Gudmundsson, Andre, Mukau, Zhegrova, Gomes, Haraldsson, David

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Djiku, Çağlar, Oosterwolde, İsmail, Mert Hakan, Szymanski, Tadic, Ferdi, Dzeko

Filenin Sultanları yarı final için sahada, rakip Çin! Spor Duplantis'ten Yusuf Dikeç pozu Spor Ersu Şaşma, Olimpiyat 5'incisi oldu Spor Beşiktaş ve Trabzonspor'un Avrupa Ligi play-off turundaki rakipleri belli oldu Spor