KOPENHAG GALATASARAY MAÇI ŞİFRESİZ Mİ, TV8,5'ta mı? Şampiyonlar Ligi Kopenhag Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray, Şampiyonlar Liginde son 16 turu için Kopenhag ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Galatasaray'ın tur atlayabilmesi için mutlaka galip gelmesi gerekiyor. Kritik maç öncesinde Kopenhag Galatasaray maçı şifresiz mi, hangi kanalda, şifresiz veren kanallar, TV8,5 yayınlayacak mı sorgulanıyor. Peki, Kopenhag Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray nasıl tur atlar?

Abone ol

UEFA Şampiyonlar Liginde Galatasaray, gruptaki son maçta Kopenhag'ın konuğu olacak. Aynı puana sahip iki takım arasındaki mücadele, son 16 turuna kalan takımı belirleyecek. Üst tura çıkan takım 12,4 milyon avro kazanacak. Peki, Kopenhag Galatasaray maçı TV8,5'ta mı yayınlanacak, şifresiz mi? Kopenhag Galatasaray maçı saat kaçta başlıyor?

KOPENHAG GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Başkent Kopenhag'daki Parken Stadı'nda TSİ 23.00'te başlayacak maçı, İtalyan hakem Daniele Orsato yönetecek. Müsabakada Orsato'nun yardımcılıklarını ise Ciro Carbone ve Alessandro Giallatini yapacak.

KOPENHAG GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA, ŞİFRESİZ Mİ?

Galatasaray'ın kritik Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde Kopenhag Galatasaray maçı canlı izle, maçın canlı yayın bilgileri araması yapılıyor. Kopenhag - Galatasaray maçı şifresiz mi merak ediliyor. Mücadele EXXEN'den yayınlanacak.

GALATASARAY NASIL TUR ATLAR?

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turuna yükselmesi için yarın Kopenhag ile oynayacağı maçtan galibiyetle ayrılması gerekiyor.

Averajla rakibinin gerisinde yer alan sarı-kırmızılı takım, yarın kazanması durumunda puanını 8'e çıkartacak ve diğer maçın sonucuna bakılmaksızın grup ikincisi olarak adını son 16 turuna yazdıracak.

Galatasaray'ın kazanamaması ve gruptaki diğer maçta Manchester United'ın Bayer Münih karşısında galip gelememesi halinde sarı-kırmızılı takım, grup üçüncüsü olarak UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam edecek.

Sarı-kırmızılı takımın galip gelememesi ve Manchester United'ın Bayern Münih'i yenmesi durumunda ise Galatasaray, Avrupa defterini kapatacak.

KOPENHAG - GALATASARAY MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

Kopenhag: Grabara, Vavro, Boilesen, Diks, Jelert, Falk, Lerager, Sörensen, Elyounoussi, Froholdt, Cornelius.

Galatasaray: Muslera, Boey, Sanchez, Abdülkerim, Angelino, Torreira, Kaan, Tete, Kerem, Zaha, Icardi.

Halil Umut Meler'e yumruk atmıştı... Faruk Koca tutuklandı! Spor Emre Belözoğlu'nun istifa mı edecek? Spor Tüm maçlar süresiz ertelendi Spor Umut Meler'in sağlık durumu nasıl? Hastaneden açıklama Spor