Kocaeli'de Zıpkınla Balık Avı Türkiye Şampiyonası Başladı

Kocaeli Darıca'da ilk kez düzenlenen Zıpkınla Balık Avı Türkiye Şampiyonası açılış töreni gerçekleştirildi.

Abone ol

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde, Zıpkınla Balık Avı Kulüplerarası ve Bireysel Türkiye Şampiyonası için açılış töreni düzenlendi. Tören, Cevher Dudayev Parkı'nda gerçekleştirildi.

Darıca Belediye Başkanı'ndan Açıklama

Törende konuşan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, ilçelerinde ilk defa böyle bir organizasyonu düzenlemenin mutluluğunu ve heyecanını paylaştı. Sporculara başarı dileklerini ileten Bıyık, İzmit Körfezi'ndeki yapılan çalışmaların deniz canlılarının popülasyonunu artırdığını belirtti. "Burası artık su sporlarına ev sahipliği yapma kapasitesine ulaşmış durumda," dedi.

Şampiyonanın Detayları

Törende zıpkınla balık avına katılan 28 takım ve 120 sporcu tek tek tanıtıldı. Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Darıca Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen şampiyonada yarışmalar, yarından itibaren başlayacak.

Sporcular, Türkiye şampiyonu olma ve milli takıma katılma hedefiyle iki gün boyunca İzmit Körfezi'nde balık tutacak. Yarışma sonunda dereceye giren sporculara ödüller verilecektir.

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde düzenlenen Zıpkınla Balık Avı Kulüplerarası ve Bireysel Türkiye Şampiyonası'nın açılış töreni gerçekleştirildi.

Buruk ve Mourinho'nun derbi planı Spor Burak Yılmaz Trabzonsporlu taraftarlarla tartıştı Spor Trabzonspor'dan nefes kesen geri dönüş! Spor Derbide kazanmasını istediği takımı açıkladı Spor