Klopp'tan Asya ve Afrika Kupalarına gönderme: Oyuncularım elenirse üzülmem

Liverpool Menajeri Jurgen Klopp, Ocak ayında başlayacak olan Asya ve Afrika Kupaları hakkında çarpıcı bir yorumda bulundu. Oyuncularının sezon ortasında ülkeleri için takımı yalnız bırakmalarından dem vuran Klopp, "Salah ve Endo'ya şans diliyorum desem yalan söylemiş olurum. Şahsen grup aşamasında elenirlerse çok da üzülmezdim" dedi.

Abone ol
  • Genellikle Ocak ayında oynanan Asya ve Afrika Kupaları, Avrupa liglerinin fikstürüyle çakıştığı için, bu turnuvalara giden futbolcular, kendi takımlarından bir süre ayrı kalmak zorunda kalıyor.
  • Birçok takım, bu konuda problem yaşarken Premier Lig lideri Liverpool'un 2 önemli oyuncusu bu turnuvalarda boy gösterecek.
  • Liverpool Menajeri Jürgen Klopp, Afrika Kupası'na gidecek olan Muhammed Salah ile Japonya Milli Takımı ile Asya Kupası'nda mücadele edecek Wataru Endo ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
  • Başarılı teknik adam yıldız futbolcularla ilgili, "Milli takıma giden Salah ve Endo'ya şans diliyorum desem yalan söylemiş olurum. Şahsen grup aşamasında elenirlerse çok da üzülmezdim ama bu muhtemelen çok mümkün olmayacak" ifadelerini kullandı.
Efsane futbolcu hayatını kaybetti Spor Süper Kupa finalinin oynanacağı ihtimal tarihler Spor Ankaragücü Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Spor Arda için siftah vakti Spor