Kızılyıldız Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko, bu akşam Kızılyıldız'a konuk olacak. THY Avrupa Liginde beşinci sırada yer alan Fenerbahçe, Kızılyıldız ile deplasmanda oynayacağı maç, play off'a kalıp kalmayacağını belirleyecek. Peki, Kızılyıldız Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe Beko, EuroLeague play off'a nasıl kalır?

Abone ol

Turkish Airlines EuroLeague 2022-23 sezonu 34. hafta maçında Fenerbahçe Beko, Kızılyıldız'a konuk olacak. THY Avrupa Ligi'nde sezonun 34. ve son haftasında Fenerbahçe Beko, Kızılyıldız deplasmanında play off bileti için mücadele edecek. Basketbolseverler, kritik maç öncesinde Kızılyıldız Fenerbahçe Beko maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda merak ediyor. İşte canlı yayın bilgisi...

KIZILYILDIZ - FENERBAHÇE BEKO MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague 2022-23 sezonu 34. hafta maçında Sırbistan temsilcisi Kızılyıldız’a konuk oluyor. 13 Nisan Perşembe günü (bugün) TSİ 20.00’da Aleksandar Nikolic Hall’da oynanacak mücadele S Sport tarafından canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı Robert Lottermoser (Almanya), Carmelo Paternico (İtalya), Jordi Aliaga (İspanya) hakem üçlüsü yönetecek.

FENERBAHÇE PLAY OFF'A NASIL KALIR?

THY Avrupa Ligi'nde Olympiakos, Real Madrid, Barcelona, Monaco, Partizan ve Maccabi Playtika, son maçlar öncesinde play-off biletini aldı.

Play-off'un son biletlerini ise Fenerbahçe Beko, Baskonia ve Zalgiris takımlarından ikisi alacak.

Kendi maçını kazanması durumunda diğer maçların sonucuna bakmayacak olan Fenerbahçe, kaybetmesi halinde ise rakiplerinin maçlarının sonuçlarını bekleyecek.

Baskonia deplasmanda lider Olympiakos, Dörtlü Final'e ev sahipliği yapacak Zalgiris ise Almanya'da Bayern Münih'le karşılaşacak. Baskonia ve Zalgiris'ten birinin kazanamaması durumunda da Fenerbahçe Beko, son maçını kaybetse bile play-off biletini alacak.

Baskonia, Zalgiris ve daha önce play-off'u garantileyen Maccabi Playtika bu hafta maçlarını kazanır, Fenerbahçe Beko kaybederse, sarı-lacivertliler üçlü averaj sonunda play-off dışında kalacak.

Feyenoord Roma maçı saat kaçta, hangi kanalda, şifresiz mi? Spor Juventus - Sporting Lizbon maçı saat kaçta, hangi kanalda? Spor Bugün hangi maç, saat kaçta, hangi kanalda? Spor Manchester United - Sevilla maçı ne zaman, saat kaçta? Spor