Kerem Aktürkoğlu'ndan Galatasaray'a veda sözleri

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Kerem Aktürkoğlu'nun şampiyonluk gecesinde yaptığı açıklamalar geceye damga vurdu. Kutlamalar esnasında sahaya çıkan ve duygusal anlar yaşayan milli futbolcu, hem hareketleriyle hem de konuşmalarıyla sarı-kırmızılı ekibe adeta veda etti.

Abone ol

Süper Lig'de 102 puanla şampiyon olan Galatasaray, RAMS Park'ta görkemli bir organizasyonla çifte kupa sevinci yaşadı.

Sarı-kırmızılıların kaptanlarından olan Kerem Aktürkoğlu kutlamalarda dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Hakkında sık sık transfer iddiaları ortaya atılan Kerem'in veda gibi sözleri olay oldu.

"UMARIM G.SARAY HEP ŞAMPİYON OLUR"

Kerem Aktürkoğlu, Tivibu Spoor'a yaptığı açıklamada, "İkinci şampiyonluğum çok özel çok anlamlı benim için. Çok duygusal anlar yaşadım ben de, umarım Galatasaray her sezon şampiyonluklar yaşar." ifadelerini kullandı.

VEDA SÖZLERİ GECEYE DAMGA VURDU

Milli futbolcu ayrıca, "Ben de burada olursam her zaman elimden geleni sonuna kadar yaparım!" dedi. Aktürkoğlu'nun bu açıklamalar Galatasaray'dan ayrılacağı yönündeki iddiaları güçlendirdi.

Koç'tan Yıldırım'a FETÖ göndermesi Spor Şampiyonluk kutlamasında Filistin'e destek Spor Mehmet Büyükekşi'ye protesto Spor Fatih Terim'den Galatasaray paylaşımı Spor