Kerem Aktürkoğlu, "Türk futbolcuları değersizleştirmeyelim"

Trendyol Süper Lig'in 4.haftasında Galatasaray, deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü'nü 3-0 mağlup etti. Maçın ardından eleştirilere cevap veren Kerem Aktürkoğlu, "Türk futbolcuları değersizleştirmeye çalışıyorlar, değersizleştirmeyelim" dedi.

Abone ol

Trendyol Süper Lig'in 4.haftasında Galatasaray, deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü'nü 3-0 mağlup etti. Maçta gol atan Kerem Aktürkoğlu, müsabaka sonrasında önemli açıklamalarda bulundu.

 "SAHADA KORKMADAN OYNARIM"

"Haksızlık demeyelim de kötü performansı değerlendirebiliriz. Kime göre kötü? Ben saha içerisinde takıma yardımcı olduğumu düşünüyorum. Analizlerde de hocalarımızla aynı şeyleri düşünüyoruz. Hatalar oluyor. Hata yapıyorum diye geri plana çekilmedim. Sahada korkmadan, çekinmeden oynarım. Bu da oyun stilimden dolayı farklı gözüküyor."

"BURALARA ÇALIŞARAK GELDİM"

"Çok top kaybetmişim gibi gözüküyor. Ben deneyerek bir şeylere sahip oldum. Bu noktaya öyle geldim. Galatasaray'da kaptanlığa bir şeyleri yaparak, çalışarak geldim. Bundan sonra gol atamayabilirim, asist yapamayabilirim. Önemli değil, takım kazansın. Şampiyon olmak ve Şampiyonlar Ligi'nde hedeflerimizi gerçekleştirmek istiyoruz."

"TÜRK FUTBOLCULARI DEĞERSİZLEŞTİRMEYELİM"

"Türk futbolcuları değersizleştirmeye çalışıyorlar, değersizleştirmeyelim. Ben olurum, başkası olur. Bu çok önemli."

Emre Belözoğlu'ndan istifa açıklaması Spor Arda Turan'ın takımı 4'te 4 yaptı Spor G.Saray üç puanı üç golle aldı Spor Filenin Efeleri, Yunanistan'ı devirdi Spor