Ünlü rallici Ken Block hayatını kaybetti!

Ken Block, geçirdiği kar motosikleti kazası sonucu hayatını kaybetti. Ünlü ralli pilotu Ken Block, profesyonel ralli ve motor sporları efsaneleri arasında gösteriliyordu. Peki, Ken Block kimdir, kaç yaşındaydı? İşte Ken Block'un hayatı...

Abone ol

Ünlü ralli pilotu Ken Block, dün saat 14.00 sıralarında dik bir yokuşta kar motosikleti sürerken araç aniden ters dönüp onun üzerine indi. Yetkililer, kaza sırasında aldığı yaralar nedeniyle olay yerinde yaşamını yitirdiğini açıkladı.

KEN BLOCK KİMDİR?

Kenneth Paul Block, 21 Kasım 1967'de doğdu. Daha önce Monster World Rally Team olarak bilinen Hoonigan Racing Division'da çalışan Amerikalı bir profesyonel ralli pilotuydu . Block ayrıca DC Shoes'un kurucu ortaklarından biriydi . Ayrıca kaykay , snowboard ve motokros gibi birçok aksiyon sporu etkinliğinde yarıştı .

Block, DC Shoes'daki mülkiyetini sattıktan sonra iş odağını otomobil tutkunları için bir giyim markası olan Hoonigan Industries'e kaydırdı. Ölümünden önce şirketin ortak sahibi ve "Baş Hoonigan Sorumlusu" (HHIC) idi.

Ocak 2021'de Hoonigan Racing Division ve Ford Performance , 11 yıl sonra yollarını ayırdıklarını duyurdu. Nisan ayında Block, Subaru'ya geri döneceğini duyurdu. Eylül ayında Block , Audi ile "elektrikli mobilite alanında ortak projeler" için yeni bir ortaklık kuracağını duyurdu.

18 podyum başarısı ve 7 galibiyeti bulunan korkusuz ralli pilotu, DC Shoes’un kurucu ortağı Ken Block, DC Shoes Youtube kanalının Dünya çapında 442,000 abonesi bulunuyor.

İKİ GÜN ÖNCEKİ PAYLAŞIMI

Ken Block, iki gün şu paylaşımı yapmış: "Yılın bu zamanında Utah'taki çiftliğimde bazı sabahlar böyle görünüyor - taze karla kaplı! Neyse ki Ski-doo kızaklarımız, @CanAm
Mavericks (biri pistlerde!) ve Defender ve bizi kazıp mülkün bakımını yapacak Kubota makinelerimiz var."

38'lik delikanlı LeBron James Spor Antalyaspor - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Spor F.Bahçe'de 4 eksik! Antalya maçı kadrosu... Spor Derbi öncesi Icardi'den iyi haber Spor