Kayserispor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Kayserispor Fenerbahçe muhtemel ilk 11'ler

Fenerbahçe, Süper Lig 17. haftasında Kayserispor ile deplasmanda karşılaşacak. Derbi öncesi puan kaybetmek istemeyen ve lider olarak derbiye gitmek isteyen Fenerbahçe, Kayseri'den galip dönmek istiyor. Peki, Kayserispor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte muhtemel ilk 11'ler, canlı yayın bilgisi...

Abone ol

Süper Lig 17. haftasında Fenerbahçe, bu akşam Kayserispor'a konuk olacak. Maç öncesinde Fenerbahçe, 40 puan ve avantajla lider, Kayserispor 29 puanla 3. sırada yer alıyor. Derbi öncesindeki kritik maç merakla beklenirken Kayserispor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda merak ediliyor. İşte maça dair bilgiler...

KAYSERİSPOR FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Kayserispor ile Fenerbahçe, RHG Enertürk Enerji Stadyumu'nda karşılaşacak. Bu akşam oynanacak müsabaka, 17.00'de başlayacak. Zorbay Küçük'ün yöneteceği maç, beIN Sports 1'den canlı olarak ekranlara gelecek.

FENERBAHÇE 27-8 KAYSERİSPOR

Fenerbahçe ile Kayserispor, Süper Ligde 45. kez karşılaşacak. Bundan önce oynanan 44 karşılaşmada Fenerbahçe'nin 27'ye 8 üstünlüğü bulunuyor.

Kayseri'de oynanan 22 maçta Fenerbahçe 10 galibiyet almayı başardı. Kayserispor'un evinde altı galibiyeti varken altı maç ise berabere bitti.

DZEKO KADRODA YOK!

Fenerbahçe Kulübü, yıldız futbolcusu Edin Dzeko'nun sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, antrenman sonrası ağrı şikayeti yaşayan, bu nedenle hastanede MR görüntülemesi yapılan oyuncunun, sağ ayak arka adalesinde zorlanma tespit edildiği ve tedavisine başlandığı kaydedildi.

Trendyol Süper Lig'de yarın yapılacak Mondihome Kayserispor maçında riske edilmeyecek Dzeko'nun, 18. haftadaki Galatasaray mücadelesinde sahada olması bekleniyor.

KAYSERİSPOR - FENERBAHÇE MAÇININ MUHTEMEL 11'LERİ:

Kayserispor: Bilal, Gökhan, Attamah, Hosseini, Hasan Ali Kaldırım, Karimi, Boa Morte, Ramazan Civelek, Kemen, Cardoso, Thiam.

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi-Samuel, Serdar Aziz, Djiku, Ferdi, Fred, İsmail, İrfan Can, Szymanski, Tadic, Batshuayi.

Maçtan çekilen İstanbulspor ne ceza alacak? Spor Trabzonspor maçında İstanbulspor sahadan çekildi Spor İsmail Kartal'dan Kent kararı Spor 2023 yılında 501 madalya Spor