Kartal Aboubakar'ın alternatifini buldu! Beşiktaş maçında gürültüye dayanamamıştı...

Hasan Arat yönetiminde yeni bir yapılanmaya giden Beşiktaş, 5 yıldızını gözden çıkardı. Bu isimlerden biri olan Aboubakar'la devre arasında yolların ayrılacağı ifade ediliyor. Suudi Arabistan ekiplerinden birine imza atması beklenen Kamerunlu golcünün yerine gelecek forvet belli oldu.

Abone ol
  • Ara transfer döneminde Vincent Aboubakar ile yollarını ayırmaya hazırlanan Beşiktaş, golcü arayışlarına başladı.

  • Bu gelişmenin ardından dünya yıldızı bir ismin Beşiktaş'a kiralık olarak önerildiği öğrenildi.

  • Arap yarımadasından gelen teklifleri şimdiden değerlendirmeye alan Kamerunlu golcünün yerini doldurmak için yönetim şimdiden düğmeye bastı.

İLK ADAY WERNER

  • Takvim'in haberine göre, bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren Kartal'a, menajerler aracılığıyla Alman ekibi Leipzig'in formasını giyen Timo Werner önerildi. Tecrübeli oyuncunun değerlendirmeye alındığı ifade ediliyor.

BEŞİKTAŞ MAÇINDA GÜRÜLTÜYE DAYANAMAMIŞTI

  • RB Leipzig'in yıldızı Timo Werner, 2017 yılında Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş ile oynadıkları karşılaşma sırasında o dönemki adıyla Vodafone Park'taki tezahürat ve ıslıkların gürültüsüne dayanamayarak oyundan çıkmıştı.

  • Karşılaşmanın ilk dakikalarında yedek kulübesinden kulak tıkacı isteyen Werner, bir süre tıkaçla sahada yer alsa da gürültüye dayanamadı 32. dakikada oyundan çıkmak istediğini belirterek yerini Klostermann'a bıraktı.

14 MAÇA ÇIKTI

  • Bu sezon RB Leipzig formasıyla 14 resmi maça çıkan Timo Werner bu karşılaşmalarda 2 gol, 1 asistlik skor katkısı sağladı.

Galatasaray'ın yerli planı! 2 bek birden... Spor Bilal Erdoğan'dan futbol dünyasına çağrı Gündem Şampiyonlar yurda döndü! Spor Beşiktaş ve F.Bahçe'den Süper Kupa hamlesi! "2011'de oynanmayan final..." Spor