Karagümrük'ün golcüsü Diagne'den Fenerbahçe sözleri! "Gol değil goller atacağım"

Süper Lig'de Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Fatih Karagümrük'te golcü oyuncu Diagne'den iddialı açıklamalar geldi. Kazanmak istediklerini ifade eden Diagne, sarı-lacivertli takıma birden fazla gol atmak istediğini söyledi.

Abone ol

Fatih Karagümrük'ün Senegalli golcüsü M'Baye Diagne, Fenerbahçe maçı öncesi Beyaz TV'ye röportaj verdi.

İşte Diagne'den Fenerbahçe maçı öncesi flaş açıklamalar...

"BAŞARILI OLACAĞIMI BİLİYORDUM"
Karagümrük mentalitesini beğendiğim bir kulüp. İtalyan kişiler takımda çok, anlaşabildiğim kişiler çok. Hocamız da İtalyan. Nerede olursam başarılı olabileceğime inanırım ve Karagümrük'te de başarılı olacağımı biliyordum. Takım olarak iyi işler yapıyoruz

"GOLLERİME DEVAM EDECEĞİM"
Gelecek sezonla ilgili plan yapmadım. Karagümrük'e sezonu en iyi şekilde bitirmeye çalışacağız. Ben nereye gidersem gideyim gollerime devam edeceğim. Mutlu olduğum yerde kalmak benim hedefim. İyi iletişim kurup mutlu olmam gerekiyor bulunduğum yerde.

"F.BAHÇE'YE BİRDEN FAZLA GOL ATMAK İSTİYORUM"
Fenerbahçe'ye karşı çok önemli bir maç oynayacağız. Çok kritik bir maç oynayacağız. Çok iyi giden bir formumuz var, bunu devam ettirip üstüne koymak istiyoruz. Yukarılara tırmanma hedefimiz var. Öncelikle takım için ne gerekiyorsa onu yapacağım. Sahada her zaman olduğu gibi gol için kendimi hazır edeceğim. Birden fazla gol atmaya çalışacağım. Bir ya da birden fazlasını da atmak için çalışacağım.

"F.BAHÇE'YE GOL SEVİNCİ HAZIRLIYORUM"
Fenerbahçe maçında gol sevincim için bir şeyler hazırlıyorum. Beklettiğim bir şeyler var. Özel şeyler hazırlayacağım. Fenerbahçe karşısında üç puan alan taraf inşallah biz oluruz.

G.Saray elendi para kasada kaldı! Zaniolo detayı... Spor Lazio Juve'yi devirdi seriyi 7 maça çıkardı Spor Madrid şampiyonluk trenini kaçırıyor Spor Mete Gazoz'dan bronz madalya Spor