Karagümrük Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta?

Fenerbahçe, Süper Lig 28. haftasında Fatih Karagümrük'ün konuğu olacak. Bir maç eksiği ile liderin 9 puan gerisinde olan sarı lacivertliler, mutlak galibiyet istiyor. Peki, Karagümrük Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte maça dair detaylar, ilk 11'ler, canlı yayın bilgisi...

Abone ol

Süper Ligde bu akşam Fatih Karagümrük, Fenerbahçe'yi ağırlıyor. Geçen hafta alınan Beşiktaş mağlubiyeti sonrasında Fenerbahçe, liderin 9 puan gerisine düşmüştü. Sarı lacivertliler, deplasmandan üç puanla dönmek ve moral bulmak istiyor. Maç öncesinde Karagümrük Fenerbahçe maçı saat kaçta başlayacak, hangi kanalda yayınlanacak merak ediliyor. Fatih Karagümrük Fenerbahçe maçına dair detaylar...

F.KARAGÜMRÜK FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Süper Ligin 28. haftasında Fatih Karagümrük ile Fenerbahçe, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşılaşacak. 10 Nisan Pazartesi günü oynanacak maçın başlama saati 20.30. Karşılaşmayı hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek.

FENERBAHÇE'DE 3 EKSİK

Fenerbahçe, Fatih Karagümrük deplasmanında 3 oyuncusundan yararlanamayacak. Sarı-lacivertlilerde sarı kart cezalısı Mert Hakan Yandaş'ın yanı sıra, sakatlıkları devam eden Lincoln Henrique ve Joshua King müsabakada forma giyemeyecek.

Bu isimlerin yanı sıra, son idmana çıkan ancak henüz hazır olmayan Luan Peres, Michy Batshuayi ve Jayden Oosterwolde'nin de oynaması beklenmiyor.

8 OYUNCU KART SINIRINDA

Fenerbahçe'de 8 oyuncu sarı kart ceza sınırında yer alıyor.

Sarı-lacivertlilerde Serdar Aziz, Gustavo Henrique, Bright Osayi-Samuel, Ferdi Kadıoğlu, Miha Zajc, Emre Mor, Willian Arao ve Enner Valencia, yarın kart görmeleri durumunda MKE Ankaragücü karşısında takımı yalnız bırakacak.

FATİH KARAGÜMRÜK'TE EKSİKLER VE KART SINIRINDAKİ OYUNCULAR

İstanbulspor mücadelesinde kırmızı kart gören Davide Biraschi, cezası nedeniyle sarı-lacivertli ekip karşısında sahaya çıkamayacak.

VavaCars Fatih Karagümrük'te Andre Bertolacci, Otabek Shukurov, Rayyan Baniya, Ebrima Colley, Matteo Ricci ve Lawrence Nicholas sarı kart ceza sınırındaki isimler. Bu oyuncular yarın kart görmesi durumunda, 30. haftadaki HangiKredi Ümraniyespor mücadelesinde forma giyemeyecek.

İki ekibin ligin ilk yarısında Kadıköy'de oynanan mücadelesini Fenerbahçe 5-4 kazanmıştı.

KARAGÜMRÜK - FENERBAHÇE MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

Karagümrük: Batuhan, Salih, Rodrigues, Dresevic, Levent, Bertolacci, Ricci, Ozdoev, Lobjanidze, Borini, Diagne

Fenerbahçe: Altay, Ferdi, Samet, Szalai, Alioski, Zajc, İsmail, Emre Mor, Rossi, Serdar, Valencia

Marsilya'da gol sesi çıkmadı Spor Devler Ligi'nde çeyrek final heyecanı başlıyor Spor Lakers'tan kadroya 2 takviye Spor Arsenal kaçtı Liverpool yakaladı Spor