Kadıköy'e yıldız yağmuru! Fenerbahçe Cengiz Ünder'i de bitirdi

Transfere doymayan Fenerbahçe, Marsilya forması giyen Cengiz Ünder'i de ikna etti. Transfer görüşmelerinde mutlu sona ulaşan sarı lacivertlilerin Cengiz Ünder ile kontrat şartlarında da anlaştığı belirtildi.

Abone ol

Yeni sezon öncesi Dzeko ve Tadic gibi dünya yıldızlarını kadrosuna katan Fenerbahçe, yerli oyuncu kalitesini de yükseltmenin peşinde. Sarı lacivertlilerin Avrupa'da forma giyen milli futbolcu Cengiz Ünder ile anlaştığı iddia edildi.

CENGİZ ÜNDER DE TAMAM

Fenerbahçe bir süredir kariyerine Avrupa'da devam etmek isteyen Cengiz Ünder'i ikna etmeye çalışıyordu. Son görüşmelerde yıldız ismin Türkiye'ye dönmeyi kabul ettiği belirtildi. 

Yağız Sabuncuoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, sarı lacivertli yöneticiler ile Cengiz Ünder'in kontrat şartlarında da anlaştığını belirtti.

Beşiktaş Tirana maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Spor Fenerbahçe 5-0 Zimbru maçı geniş özeti, tümn goller, önemli anlar Spor Galatasaray 1 milyar lira zarar açıkladı! Spor Selahattin Baki'den dikkat çeken sözler: Florya'nın kalbinden oyuncuyu alır geliriz Spor