Juventus'tan Galatasaray'a Zaniolo teklifi! 20 milyon euro artı 2 yıldız

Galatasaray'ın devre arasında Roma'dan 15 milyon euro'ya transfer ettiği Zaniolo için Juventus'un ısrarı sürüyor. İtalyan devinin, sarı-kırmızılı takıma 20 milyon euro ve takasta 2 yıldız oyuncusunu önerdiği iddia ediliyor. Aslan'ın beklentisi ise 35 milyon euro olan serbest kalma bedelinin ödenmesi.

Abone ol

Galatasaray'ın yıldızı Nicolo Zaniolo, Serie A'ya geri döneceği söylentileriyle İtalya'da gündem olmaya devam ediyor.

Zaniolo'ya son olarak Juventus'un ilgi duyduğu iddiaları ortaya atıldı.

Hürriyet'in haberine göre; para ve takas formülü üzerinden giden Juventus Moise Kean ve Weston McKennie’yi masaya sürerken sarı kırmızılılar ise sözleşmesindeki serbest kalma bedelini talep etti.

Bu bedel tam olarak 35 milyon euro. Tok satıcı rolünde masaya oturan Galatasaray taviz vermeye sıcak bakmıyor.


Juve'nin ise Zaniolo için 20 milyon euro bonservis artı takas formülü ile başladığı pazarlıkta fiyat artırmasına kesin gözle bakılıyor.

"TÜRKİYE'DE İYİYİM AMA NE OLACAĞI BELLİ OLMAZ"

İspanya'nın Formentera Adası'nda tatilde olan yıldız futbolcu ise geleceğiyle ilgili olarak TvPlay Twitter kanalının mikrofonlarına konuştu ve Türkiye'de mutlu olduğunu belirtse de transfer içi açık kapı bırakmayı da ihmal etmedi.

Zaniolo, "Türkiye'de iyiyim ama futbolda ne olacağı asla belli olmaz. Şimdilik oradayım ama bekleyip görelim" ifadelerini kullandı.

23 yaşındaki oyuncunun Galatasaray ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Zaniolo
Tarihi maçta golünü attı! 200 maça çıkan ilk futbolcu oldu Spor Kante Al-Ittihad'a imza attı Spor Avrupa'da kura günü! Rakiplerimiz belli oluyor Spor Ali Koç Arda Güler'i ikna turuna çıktı! Randevu verdi Spor