Juventus Sevilla maçı ne zaman, saat kaçta başlayacak?

Juventus, UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk maçında Sevilla'yı ağırlıyor. Kupanın gediklisi sayılan, 6 kez kupayı kaldıran Sevilla, Juventus'u eleyerek finale yükselebilecek mi merak ediliyor. Peki, Juventus Sevilla maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Juventus Sevilla maçı şifresiz kanalda mı?

Abone ol

UEFA Avrupa Kupası yarı final turu başlıyor. İtalyan ekibi Juventus, İspanyol Sevilla ile yarı final ilk maçında karşılaşacak. Allianz Stadında oynanacak karşılaşma öncesinde Juventus Sevilla maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda ve şifresiz mi yayınlanacak merak ediliyor. İşte Juventus Sevilla maçına dair bilgiler...

JUVENTUS SEVILLA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Juventus - Sevilla maçı, 11 Mayıs Perşembe günü oynanacak. Allianz Stadında oynanacak karşılaşmanın başlama saati TSİ 22.00. Alman hakem Daniel Siebert'in yöneteceği Juventus Sevilla maçı TV 8,5 ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak.

TAKIMLARDA SON DURUM

Bu akşam oynanacak UEFA Avrupa Ligi yarı final ilk maçında Juventus'ta sakatlıkları nedeniyle Bremer, De Sciglio, Kaio Jorge yer alamayacak. Teknik heyet, Ihattaren'i kondisyon yetersizliği nedeniyle kadroya almadı.

Konuk takım Sevilla'da ise Jordan, Marcao, Nianzou ve Suso'nun sakatlıkları sürüyor. Bu futbolcular, bu akşam oynanacak Juventus Sevilla maçında forma giyemeyecek.

İKİ TAKIM ARASINDAKİ MAÇLAR

Juventus ile Sevilla, daha önce Şampiyonlar Ligi'nde beş kez karşılaşmış. Bu maçların birisi 0-0 biterken Juventus 3, Sevilla bir kez galip gelmiş.

Hakan İstanbul'a yakın! Finale dev adım Spor Milan'ı deplasmanda 2-0 yenen Inter avantajlı! İşte maçın özeti Spor Fanatik pilottan olay olacak kutlama Spor TFF Omuz Omuza Gösteri Maçına büyük ilgi Spor