Jose Mourinho Fenerbahçe'den ne kadar maaş alacak? Ali Koç duyurdu

Fenerbahçe Başkanı ve 9 Haziran'da yapılacak olan seçim için yeniden aday olan Ali Koç, dünyaca ünlü teknik adam Jose Mourinho'nun maliyetini açıkladı. Koç, Portekizli teknik adamın yıllık 12 milyon euro alacağını duyurdu.

Abone ol

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho'nun sarı-lacivertli takımdan ne kadar maaş alacağı merak ediliyordu. Halk TV'de çıktığı canlı yayında soruları yanıtlayan Ali Koç, Jose Mourinho ile yaptıkları anlaşmanın maliyetini söyledi.

Aziz Yıldırım'ın 'Ben 15 verdim, adam aptal mı, niye altına anlaşsın' sözlerine Ali Koç'tan cevap geldi. Koç, hem Yıldırım'ın sözlerine yanıt verdi hem de Portekizli hocanın maliyetini açıkladı.

Ali Koç'un açıklamaları şöyle...

Dün Sayın Aziz Yıldırım demiş ki, 'Ben 15 verdim, adam aptal mı, niye altına anlaşsın. Menajerlere açıktan para vermişlerdir.' dedi. Bu suç! Çok ağır bir iddia! 20 sene Fenerbahçe başkanlığını yapmış bir insanın, böyle bir transferde bizi açıktan para vermeyle itham etmesi çok sıkıntılı bir durum.

Aynı şeyi İrfan Can Kahveci'de de yaptı. Kulübü kutlayacağına, bizi SPK'ya şikayet etmekle tehdit etti. Beni değil, Fenerbahçe'yi şikayet ediyorsun. 3 milyon euro daha az. Aziz Yıldırım 15 verdim diyor, biz bütün ekibine ve kendisine 12 verdik. Sayın Aziz Bey'in ödediği 15 kendine mi, ekibine mi bilmiyorum.

Hem Fenerbahçe kulüp olarak hem bizler yönetim olarak aklına yattık. Sonra ne oldu? Başka kulüpler ilgilendi. Türkiye'den Beşiktaş ile görüştü. Sayın Saadettin Saran ile, Sayın Aziz Yıldırım ile görüştü. Biz bunların hepsinden önce görüştük. Mario tüm görüşmeleri yaptık. Başkaları teklif verirken biz veremezdik. Hocamız var, şampiyonluğa gidiyoruz, son maçta şampiyon olabilirdik.

Bize dediler ki başkaları teklif verdi, siz ciddi değil miydiniz? Sen de hocamız olsan, sen de varken teklif vermeyiz. Bizi bekledi. Lig bittikten sonra tekrar temasa geçildi. Konuşuldu. Birbirimize aklımız yattı. Bize Aziz Bey'in yaptığı tekliften çok daha uygun şartları kabul etti. Suudi Arabistan'dan olağanüstü bir teklif vardı, onu da istemedi.

Koç Ferdi'nin bonservis bedelini açıkladı Spor A Milli Futbol Takımı'nın EURO 2024 yolculuğu başladı Spor Beşiktaş'ta ibre yeniden GvB'ye döndü Spor Barış Alper'e finalist hoca talip oldu Spor