Jose Mourinho, Fenerbahçe forması hakkında etkili konuştu

Fenerbahçe'de haftalar süren Jose Mourinho bilmecesi, Portekizli teknik adamın bugün Ülker Stadyumu'nda yapılan imza töreniyle son buldu. Mourinho, yaptığı açıklamada, "Bu büyük bir sorumluluk ve size söz veriyorum, ben de sizin ailenize bağlı olacağım. Bu forma benim derime işleyecek" dedi.

Abone ol
  • Fenerbahçe'de haftalardır süren Jose Mourinho bilmecesi sona erdi. Portekizli teknik adam, dün yapılan KAP bildirimiyle birlikte resmen sarı-lacivertli takımın yeni hocası oldu.

  • Mourinho, bugün Ülker Stadyumu'nda taraftarların önünde sözleşme imzaladı.

"FORMA DERİME İŞLEYECEK"

  • Jose Mourinho, yaptığı açıklamada, "Öncelikle sevginizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Sizlerden aldığım his çok güzel, adımın Fenerbahçe ile anıldığı günden bu yana sevgiyi derinden hissettim. Normalde bir teknik adam, elde ettiği zaferden sonra sevgi görür ama sizden öncesinde hissediyorum. Bu büyük bir sorumluluk ve size söz veriyorum, ben de sizin ailenize bağlı olacağım. Bu forma benim derime işleyecek. Futbol bizler için bir tutkudur ve öyle zannediyorum ki, bu tutkuyu en iyi hissedeceğimiz yerdeyim. Sayın başkanı tanıdığım günden bu yana, sizler için burada olmayı çok istedim. Sizler çok büyük bir taraftar grubusunuz. Bunu tüm kalbimle söylüyorum ki, burada olmayı gerçekten çok istiyordum. Türk futbolunu geliştirmek için burada çalışmak istiyorum. Ancak asıl önemli şey Fenerbahçe'dir. Son olarak sözlerimi şu şekilde bitireyim. İmza atacağım andan itibaren, sizin hayalleriniz benim hayallerimdir." dedi.

Mourinho, imzayı attı Spor Ampute Milli Takımı, İsrail'i mağlup etti Spor Taraftara olay yanıt Spor İsrail'in Gazze'de yarattığı enkaz, afet bölgesi ilan edildi Spor