İTALYA KUPASI CANLI MAÇ İZLE: Milan Cagliari maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

İtalya Kupası son 16 turunda Milan ile Cagliari karşı karşıya geliyor. Şifresiz olarak izlenebilecek Milan Cagliari maçı muhtemel ilk 11'leri, canlı yayın bilgisi haberimizde. Peki, Milan Cagliari maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Abone ol

Milan, İtalya Kupası son 16 turunda Cagliari'yi konuk ediyor. İtalya Kupasında Inter ve Napoli sürpriz bir şekilde elendi. Milan, bir sürpriz sonuçla karşılaşmamak, üst tura çıkmayı hedefliyor. Peki, Milan Cagliari maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

MILAN CAGLIARI MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

İtalya Kupası son 16 turunda Milan ile Cagliari, bu akşam, 2 Ocak 2024 Salı, TSİ 23.00'te karşı karşıya geliyor. Milano'daki Giuseppe Meazza Stadında oynanacak Milan Cagliari maçı TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Milan Cagliari maçı canlı şifresiz izle

TAKIMLARDA SON DURUMLAR

Milan'da Yunus Musah ve Noah Okafor'un sakatlıkları sürüyor. Ismail Bennacer, Afrika Kupası için Cezayir'e gitti.

Pioli'nin 4-2-3-1'e dönmesiyle orta saha tandemi Yacine Adli ve Tijjani Reijnders'ten oluşurken, Luka Romero ve Chaka Traore de hücum üçlüsünde şans bulacak.

MILAN CAGLIARI MUHTEMEL İLK 11'LER

Milan : Maignan; Calabria, Simic, Hernandez, Jimenez; Reijnders, Adli; Chukwueze, Romero, Chaka Traore; Jovic.

Cagliari: Radunovic; Di Pardo, Wieteska, Hatzidiakos, Obert; Jankto, Prati, Deiola; Makoumbou; Petagna, Oristanio.

Beşiktaş'ın eski yıldızına Süper Lig'den 2 teklif Spor Arda Güler Real formasını ilk kez giyebilir Spor Yalçın Antalya'ya imza attı! Beşiktaş sorusuna cevap verdi Spor PSG'den 20'lik imza Spor