İspanyolların İrfan Can Kahveci kapışması! Fenerbahçe'nin kapısını çalacaklar

Fenerbahçe'de gösterdiği performansla kariyer sezonunu yaşayan İrfan Can Kahveci'nin Avrupa'dan talipleri artıyor. İspanya'nın köklü iki takımı sarı-lacivertli ekibin milli yıldızı için Kanarya'nın kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Abone ol

Gösterdiği performansla sezona damga vuran isimlerin başında gelen İrfan Can Kahveci'nin adı transfer dedikodularına karışmaya devam ediyor.

Sezon sonunda sözleşmesinin son yılına girecek olan İrfan Can Kahveci için son olarak İspanyol basınından dikkat çeken bir haber geçildi.

Estadio Deportivo'da yer alan habere göre ezeli rakipler Sevilla ve Real Betis, İrfan Can Kahveci için devrede.

Haberde Sevilla'nın milli futbolcuya ilgisinin yeni olmadığı, Monchi döneminde oyuncunun izlendiği hatırlatıldı.

Yine haberde İrfan Can Kahveci'nin sözleşmesinin 2025'te sona erdiği ve Fenerbahçe'nin, oyuncunun gelecek yıl haziran ayında bedelsiz ayrılmasının önüne geçmek için satabileceği vurgulandı.

Bu sezon tüm kulvarlarda 45 maça çıkıp 2807 dakika süre alan İrfan Can Kahveci 18 gol, 12 asistlik istatistik yakaladı.

Fenerbahçe 28 yaşındaki futbolcuyu 2020-21 sezonunun ara transfer döneminde Başakşehir'den 7 milyon euro'ya transfer etmişti.

Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci'yi 11 milyon euro'nun üzerinde bir rakama satması halinde, bu bedeli aşan tutarın yüzde 20'sini Başakşehir'e ödeyecek.

F1'de heyecan ABD'ye taşınıyor Spor Hasan Arat'tan Nuri Şahin sözleri! Spor Fenerbahçe Beko, Final Four bileti için sahaya çıkıyor Spor Milli badmintoncu Paris 2024'e kota aldı Spor