İspanya Almanya EURO 2024 çeyrek final maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

İspanya ile Almanya, bu akşam EURO 2024 çeyrek finalinde karşı karşıya geliyor. Avrupa Futbol Şampiyonasında erken final diye nitelendirilen İspanya - Almanya maçı başlama saati ve canlı yayın kanalı araştırılıyor. Peki, İspanya Almanya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Abone ol

EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonasında bu akşam çeyrek finalde İspanya ile Almanya karşılaşacak. Turnuvanın iki iddialı takımı, yarı finale kalabilmek için kozlarını Stuttgart Arena'da paylaşacak. Peki, İspanya Almanya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte canlı yayın kanal detayları ve muhtemel ilk 11'ler...

İSPANYA ALMANYA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Almanya'nın ev sahipliğinde düzenlenen EURO 2024'te çeyrek final müsabakaları "erken final" olarak nitelendirilen İspanya-Almanya maçı ile başlayacak. Turnuvanın favorilerinden gösterilen İspanya ve Almanya, TSİ 19.00'da başlayacak müsabakada karşı karşıya gelecek. Stuttgart Arena'da oynanacak maçı İngiltere Futbol Federasyonundan hakem Anthony Taylor yönetecek. Maç TRT 1'den canlı yayınlanacak.

27. KEZ KARŞI KARŞIYA GELİYORLAR

Güçlü iki takımın rekabetinde dengeli bir sonuç görülüyor.

İki ekip daha önce 26 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda İspanya 8, Almanya ise 9 kez kazandı. Dokuz mücadele ise beraberlikle sonuçlandı.

İspanya'nın attığı 32 gole, Almanya 31 golle karşılık verdi.

MUHTEMEL 11'LER

İki takımın müsabakaya şu kadrolarla başlaması bekleniyor:

İspanya: Unai Simon, Carvajal, Le Normand, Laporte, Cucurella, Pedri, Rodri, Fabian Ruiz, Yamal, Morata, Williams.

Almanya: Neuer, Kimmich, Rüdiger, Tah, Raum, Andrich, Kroos, Musiala, İlkay Gündoğan, Wirtz, Havertz.

Rosier ile yollar ayrıldı Spor UEFA'DAN MERİH'E 2 MAÇ CEZA Spor 'Atatürk'ün lakabı da bozkurttu' Gündem 5 Temmuz 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek final maç programı Spor