İnter - Porto maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

İnter, Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Porto'yu konuk ediyor. İtalya'da oynanacak karşılaşmada iki takım da rövanş için avantajlı skoru elde etmek istiyor. Peki, İnter - Porto maçı şifresiz mi yayınlanacak? İnter Porto maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Abone ol

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda İnter ile Porto karşı karşıya gelecek. İki takım da son sekize kalmak için mücadele edecek ve avantajllı bir skor elde etmeye çalışacak. Futbolseverler, İnter - Porto maçı şifresiz mi yayınlanacak merak ediyor. Peki, İnter Porto maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte karşılaşmanın canlı yayın bağlantısı, takımların son durumları

İNTER - PORTO MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında İnter ile Porto, 22 Şubat Çarşamba günü karşılaşacak. Giuseppe Meazza Stadı'nda oynanacak karşılaşma TSİ saat 23.00'da başlayacak. Exxen'den yayınlanacak maçı, Sırbistan federasyonundan Srdjan Jovanović yönetecek.

LEİPZİG - MANCHESTER CİTY MAÇI EKSİKLER

İnter'de Diallo Correa J. (Uyluk sakatlığı) ve Dalbert (Diz sakatlığı) karşılaşmada forma giyemeyecek.

Porto'da Gabriel Veron (Bilek sakatlığı) ve Meixedo F. (Diz sakatlığı önemli maçta yer alamayacak.

Porto'da Cardoso F. (Baldır sakatlığı), Evanilson (Uyluk sakatlığı), Galeno (Kas sakatlığı), Otavio (Uyluk sakatlığı) ve Uribe M. (Kas sakatlığı) durumu maç saatinde belli olacak.

İNTER PORTO MAÇINI YAYINLAYAN KANALLAR

Napoli Almanya'da turun kapısını açtı Spor TFF'den izin çıktı! Yusuf Demir'in yeni adresi... Spor Leipzig - Manchester City maçı ŞİFRESİZ Mİ? Spor Trabzon Avrupa'da 149. maçında Spor