Inter Miami'nin yıldızı Messi'den nefis frikik golü! Dallas ağlarını sarstı

Amerika'da futbol hayatını sürdüren Lionel Messi, Inter Miami formasıyla gösterdiği performansla izleyenleri mest etmeye devam ediyor. Arjantinli yıldız, takımının Leagues Cups'ta FC Dallas'ı penaltılarla elediği mücadelede 2 gol atarak yıldızlaştı. Messi'nin frikik golü izleyenlerin gözünün pasını sildi.

Abone ol

Leagues Cup son 16 turunda Inter Miami ile FC Dallas kozlarını paylaştı. Normal süresi 4-4 sona eren mücadelede tur atlayan tarafı penaltı atışları belirledi.

Karşılaşmanın 90 dakikası 4-4 sona ererken Messi 2 golle geceye damga vurdu.

6. dakikada takımımın ilk golünü atan Messi, 85. dakikada bir kez daha sahneye çıkarak müsabakayı 4-4 yaptı ve maçı uzatmaya götürdü.

Inter Miami, penaltı atışlarında rakibini 5-4 mağlup etti ve adını çeyrek finale yazdırdı.

FRİKİKTEN ŞAHANE GOL

2 golle yıldızlaşan Arjantinli ismin frikik golü izleyenleri mest etti. Serbest vuruşlardan attığı gollerle adından söz ettiren Messi, Dallas kalecisini de affetmedi.

Messi bir kez daha taraftarları coştururken Amerika'daki gollerine de devam etti. Şimdiye kadar ABD kariyerinde çıktığı her maçta ağları sarsan süper yıldız, gol sayısını da 7'ye çıkardı.

Grup aşaması öncesi son viraj! Temsilcilerimizin rakipleri belli oldu Spor Şampiyonlar Ligi ve Konferans Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Spor "G.Saray'ın transferleri Beşiktaş'a baskı yapıyor" Spor Dünya Kupası'nı kazanan yıldız Galatasaray'a geliyor Spor