Inter Atletico Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Inter, Atletico Madrid ile bu akşam Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında karşılaşacak. Inter ve Atletico Madrid, Milano'da çeyrek final turu için avantajlı bir skor istiyor. Peki, Inter Atletico Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Abone ol

Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Inter, Atletico Madrid'i ağırlıyor. Hakan Çalhanoğlu'nun yer aldığı Inter, İspanyol ekip karşısında avantajlı bir skorla sahadan ayrılmanın planını yapıyor. Bu akşam oynanacak karşılaşma Inter Atletico Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda merak ediliyor.

INTER ATLETICO MADRID MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Inter ile Atletico Madrid, Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında bu akşam karşılaşacak. Giuseppe Meazza Stadında oynanacak karşılaşmayı Romen hakem István Kovács yönetecek. TSİ 23.00'da başlayacak Inter Atletico Madrid maçı Exxen'den yayınlanacak. Azerbaycan'da bu karşılaşma AZ Sport 7 ve CBC Sport kanallarından izlenebilecek.

MUHTEMEL İLK 11'LER

Inter: Sommer; Pavard, De Vrij, Bastoni; Darmian, Barella, Hakan Çalhanoğlu, Mkhitaryan, Dimarco; Martínez, Thuram

Atlético de Madrid: Oblak; Molina, Savić, Giménez, Hermoso, Reinildo; De Paul, Koke, Saúl; Griezmann, Llorente

PSV Borussia Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Spor Napoli Barcelona maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Spor Porto Arsenal maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Spor Sparta Prag Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Spor