Manchester City - Nottingham Forest maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İngiltere Premier Ligi

Manchester City ile Nottingham Forest, İngiltere Premier Ligin altıncı haftasında karşılaşacak. Lig iyi başlayan Manchester City, kayıpsız gidiyor ve 15 puanla lider. Nottingham Forest ise 7 puanla 8. sırada. Peki, Manachester City Nottingham Forest maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Abone ol

İngiltere Premier Liginde heyecan altıncı hafta ile devam ediyor. Beşte beş yapan Manchester City, altıncı haftada Nottingham Forest'ı konuk edecek. Futbolseverler, Manchester City Nottingham maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda merak ediyor ve maçı nereden, nasıl izlerim merak ediyor. İşte detaylar...

MANCHESTER CITY - NOTTINGHAM FOREST MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Manchester City ile Nottingham Forest, 23 Eylül 2023 Cumartesi günü karşılaşacak. TSİ 17.00'de başlayacak Manchester City - Nottingham Forest maçı, beIN Sports 3 kanalından, TOD uygulamasından, beIN Connect online yayını ile izlenebilecek.

MANCHESTER CITY'DE DE BRUYNE YOK, GREALISH BELİRSİZ!

Nottingham Forest maçı öncesinde Manchester City'de Kevin de Bruyne'nun sakatlığı sürüyor. Futbolcu bu maçta sahada yerini alamayacak. Jack Grealish'in durumu belirsizliğini korurken Guardiola, konuya dair açıklama yaptı.

Pep Guardiola, Jack Grealish'in bu hafta sonu Nottingham Forest karşısında oynayabilecek kadar formda olabileceğini söyledi.

"Jack geri dönüyor, iyi antrenman yapıyor ve belki birkaç dakika için hazır olacak" dedi.

"Kova[cic] neredeyse hazır, iyileşmenin son kısmı ama şimdi Bernardo'yu birkaç günlüğüne kaybettik ve John [Stones], Kevin [De Bruyne] hala yok.

"[Bernardo] Küçük bir sakatlığı var, çok değil. Bilmiyorum, bir hafta, iki hafta."

Başakşehir Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Spor Filenin Sultanları, Paris 2024 kotası Japonya karşısında! Canlı izle Spor Rıza Kayaalp ikinci oldu Spor Yılın en iyi golüne aday isimler belli oldu Spor