İngiltere İsviçre EURO 2024 çeyrek final maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

İngiltere ile İsviçre, bu akşam EURO 2024 çeyrek final maçında karşı karşıya gelecek. 28. kez karşılaşacak iki takım da Avrupa Futbol Şampiyonasında yarı finale yükselmek istiyor. Peki, İngiltere İsviçre maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Abone ol

EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek finalinde İngiltere ile İsviçre, Düsseldorf'ta karşılaşacak. Murat Yakın'ın teknik direktörü olduğu İsviçre, İtalya'dan sonra İngiltere'yi yenerek yarı finale çıkmayı hedefliyor. Peki, İngiltere İsviçre çeyrek final maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

İNGİLTERE İSVİÇRE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) çeyrek final mücadelesinde bu akşam İngiltere ile İsviçre karşı karşıya gelecek. Düsseldorf Stadı'nda oynanacak ve TSİ 19.00'da başlayacak müsabakayı İtalyan hakem Daniele Orsato yönetecek. Karşılaşma TRT 1'den canlı yayınlanacak.

REKABETTE 28. RANDEVU

EURO 2024 çeyrek finalinde karşı karşıya gelecek İngiltere ile İsviçre arasındaki karşılaşmalarda İngilizlerin üstünlüğü dikkati çekiyor.

İki ülke yarın 28. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 27 karşılaşmada İngiltere 18 kez kazanırken, 6 müsabaka beraberlikle sonuçlandı. İsviçre, sadece 3 kez kazanabildi.

İngiltere'nin 59 golüne, İsviçre 20 golle yanıt verdi.

MUHTEMEL 11'LER

Karşılaşma öncesi UEFA'nın internet sitesinde yer alan muhtemel 11'ler şu şekilde:

İngiltere: Pickford, Walker, Stones, Konsa, Shaw, Mainoo, Rice, Saka, Bellingham, Foden, Kane

İsviçre: Sommer, Schar, Akanji, Rodriguez, Widmer, Freuler, Xhaka, Aebischer, Ndoye, Embolo, Vargas

Millilere Bozkurtlu karşılama Spor EURO 2024'te bu akşam hangi maçlar var? 6 Temmuz 2024 EURO 2024 günün maç programı Spor Maç tarihi ertelendi: Mike Tyson Jake Paul maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Spor Toni Kroos futbolu bıraktı Spor