Icardi’nin eşi Wanda Nara’dan Galatasaray açıklaması! Yıldız isim veda mı ediyor? "Sizi asla unutmayacağız..."

Süper Lig'de Galatasaray'ın şampiyon olmasında büyük bir payı olan ve sarı kırmızılı taraftarların adeta sevgilisi haline gelen Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara'dan yıldız oyuncunun geleceğine yönelik bir paylaşım geldi. Nara yaptığı paylaşımda "Galatasaray ailemizi asla unutmayacağız, sonsuza dek kalbimizde taşıyacağız" ifadelerine yer verdi.

Abone ol

Spor Toto Süper Lig’de bu sezon Galatasaray’ın şampiyonluğun başrolü oynayan Mauro Icardi’nin hem eşi hem de menajeri olan Wanda Nara’dan açıklama geldi.

Nara, Instagram’da onlarca Icardi-Galatasaray paylaşımı yaptıktan sonra "Galatasaray ailemizi asla unutmayacağız, sonsuza dek kalbimizde taşıyacağız." dedi.

Bonservisinin bulunduğu PSG ile sözleşmesi 2024’te bitecek olan 30 yaşındaki Icardi’nin gelecek sezon hangi takımda oynayacağı merak ediliyor. Wanda Nara’nın paylaşımına, Galatasaraylı taraftarlardan sosyal medyada binlerce yorum geldi.

Icardi’nin eşi Wanda Nara’nın yaptığı açıklama şöyle;

"Tüm Galatasaray taraftarını tebrik ediyorum. Kendimi bu büyük Galatasaray ailesinin bir parçası olarak hissediyorum çünkü Mauro’yu İstanbul’da hayal ettiğim ilk günden beri bu kupayı kaldıracağını biliyordum.

İstanbul’a tek başına geldiğim ve tek amacım Mauro’yu ikna etmek için Paris’teki evimize döndüğüm o günü çok iyi hatırlıyorum. Bugün sizinle kutluyoruz, hayalimiz gerçek oldu. Galatasaray ailemizi asla unutmayacağız, sonsuza dek kalbimizde taşıyacağız."

Mauro Icardi, Galatasaray formasıyla çıktığı 23 maçta 21 gol atıp 7 de asist yaptı.

Nuggets ilk Heat 4'üncü NBA şampiyonluğu peşinde Spor Umut Bozok Bjelica ile çıkışa geçti Spor Messi''nin PSG kariyeri bitti! Spor İtalyan devi Kerem ve Torreira'nın peşinde Spor