Icardi ve Simge Sağın'dan yılın düeti! Aşkın olayım

Galatasaray'ın Süper Lig şampiyonluğunda 22 golle en önemli etken olan Icardi, attığı gollerden sonra çalan "Aşkın olayım" şarkısını parçanın sahibi Simge Sağın ile birlikte söyledi. Icardi ve Simge Sağın yılın düetinde yan yana gelirken, o anlar sosyal medyada gündem oldu.

Abone ol

Sezona çok da iyi başlayamayan Galatasaray, Icardi'nin kendini bulmasıyla 14 maçlık galibiyet serisi yakaladı. Etkili performansını sezon boyunca sürdüren sarı kırmızılılar, 2022/23 sezonunun şampiyonu oldu.

Şampiyon Galatasaray, evinde Fenerbahçe'yi yenerek sezonu tamamladı. Maç sonunda kupa töreni yapan sarı kırmızılıların yıldızı Icardi, kendisiyle özdeşleşen "Aşkın olayım" şarkısını Simge Sağın ile birlikte söyledi.

SİMGE SAĞIN'DAN ICARDI İTİRAFI: "ARTIK ONUN ŞARKISI"

Galatasaray'ın 23. şampiyonluğundaki en büyük faktörlerden biri hiç şüphesiz Arjantinli golcü Icardi oldu. Icardi'nin attığı gollerden sonra stadyumda çalan "Aşkın olayım" şarkısı da dünya çapında üne kavuştu.

Simge Sağın katıldığı bir YouTube programında, "Şarkım çaldığı için Icardi'nin gollerini görmeye başladım ve hayranı oldum. Efsane oynuyor gerçekten. Aşkın Olayım şarkısını söylediğimde artık aklıma Icardi ve attığı goller geliyor. Başka bir şey gelmiyor. Bu artık Icardi'nin şarkısı." demişti.

100. YILA ÖZEL KUPAYI G.SARAYLI FUTBOLCULAR KALDIRDI! Spor Aslantepe'ye Aslan indi! Galatasaray'dan sürpriz Spor F.Bahçe derbiye 5 yıldızlı logoyla çıktı Spor Arda Turan'lı Eyüpspor uzatmada yıkıldı! Bodrumspor finalde Spor