Icardi için olay iddia! Suudi Arabistan'dan gelen 25 milyon dolar'lık teklifi reddetti

Galatasaray'ın 23. şampiyonluğunda attığı 22 golle başrol oynayan Icardi'nin yeni sezonda hangi takıma transfer olacağı merak ediliyor. Sarı-kırmızılı takım, PSG'den Arjantinli golcünün bonservisini almak için yoğun mesai harcarken, Suudi Arabistan ekiplerinden astronomik teklifler geliyor. İşte detaylar...

Abone ol

Galatasaray kiralık sözleşmesi sona eren Mauro Icardi'yi bonservisiyle kadrosuna katmanın hesaplarını yapıyor.

Sarı kırmızılıların en büyük rakibi ise Suudi Arabistan takımları. Bonservisi Fransız ekibi PSG'de olan İcardi'yi Al-Tawoon ve Al-Shabab da istiyor.

Icardi

Galatasaray'ın eski başkanlarından Adnan Polat, Icardi'ye Suudi Arabistan'dan 25 milyon dolar teklif geldiğini açıkladı.

"25 MİLYON DOLARI REDDETTİ"

A Spor'a konuşan Polat, "Icardi'ye Suudi Arabistan'dan 25 milyon dolar teklif gelmiş. Kabul etmemiş. Ancak teklif 35'e çıkarsa bilemiyorum. 3 senede 100 milyon dolar alacak.

Bize gelirse 3 senede 23-24 milyon euro alacak. Ailesi var. Yaşam koşulları da önemli faktörler. Bilemiyorum.

Icardi

İnşallah kalır ancak Galatasaray başkanı olsam, Icardi'yi alır mıydım, emin değilim. Galatasaray'a maddi olarak destek olalım.

Ancak o para Mauro Icardi'ye verilmeli mi? Bence iç dengeleri düşünerek verilmemeli." dedi.

Mauro Icardi geçen sezon forma giydiği 24 maçta 22 gol-7 asistlik performansıyla şampiyonlukta büyük rol oynadı.

Adnan Polat
Avcı için flaş F.Bahçe iddiası! Dzeko'yu aradı ve... Spor Başakşehir ile Lucas Biglia'nın yolları ayrıldı Spor Sergen Yalçın kararını verdi! Neftçi Bakü'ye gidecek mi? Spor "Galatasaray'ın en büyük hassasiyeti..." Spor