Hull City'nin Abdülkadir Ömür için ödeyeceği rakam ortaya çıktı

Manchester City'nin Abdülkadir Ömür için 3 sene önce yaptığı 26 milyon euroluk teklifi reddeden Trabzonspor, geçtiğimiz günlerde Hull City ile anlaştı. Bordo mavililerin, Abdülkadir Ömür için 5 milyon euro ve sonraki satıştan yüzde 50 pay karşılığında İngiliz kulüp ile anlaştığı belirtildi.

Abone ol
  • Trabzonspor ile şampiyonluk yaşayan Abdülkadir Ömür, takımdan ayrılıyor. Trabzonspor'un İngiliz ekibi Hull City ile yaptığı anlaşmanın detayları ortaya çıktı. 

KADRO DIŞI KALDI

  • Trabzonspor formasıyla Süper Lig, Türkiye Kupası ve 2 Süper Kupa şampiyonlukları yaşayan milli oyuncu, geçtiğimiz günlerde kadro dışı kaldı.

Bordo-mavililerden yapılan açıklama şöyleydi;

"Yönetim Kurulumuz; profesyonel futbolcularımız Abdülkadir Ömür ve Umut Bozok'un bundan sonraki süreçte A takımdan ayrı olarak idman yapmaları yönünde karar almıştır. Ayrıca iki oyuncuyla ilgili kulübümüzün disiplin yönetmeliği kapsamında inceleme başlatılmıştır."

HULL CİTY NE KADAR ÖDEYECEK?

  • Bordo-mavili ekip, gerçekleşen bu ayrılıkta bonuslarla beraber 5 milyon Euro ve sonraki satıştan %50 pay kazanacak.
  • Ayrıca Acun Ilıcalı başkanlığındaki Hull City, 24 yaşındaki Abdülkadir Ömür ile 3.5 yıllık sözleşme imzalayacak.

Trabzonspor taraftarlarına kötü haber Spor Boey'un yerine kankası Assignon geliyor Spor Galatasaray Samsun'da 3 puan peşinde Spor Dursun Özbek'ten taraftarlara uyarı Spor