Hull City'den sonra Shelbourne FC! Acun Ilıcalı İrlanda'da kulüp aldı

İngiliz ekibi Hull City'yi satın alarak futbol dünyasına adım atan Acun Ilıcalı, bu kez İrlanda pazarına açıldı. Twitter hesabından açıklama yapan Ilıcalı, İrlanda Premier Lig ekiplerinden Shelbourne FC'nin çoğunluk hisselerini satın aldığını duyurdu.

Abone ol

İş insanı Acun Ilıcalı, futbol yatırımlarına devam ediyor. İngiliz ekibi Hull City'yi satın alarak futbol pazarına hızlı bir giriş yapan Ilıcalı, bu kez İrlanda'dan bir kulübün hisselerini aldığını duyurdu.

Twitter hesabından açıklama yapan Ilıcalı, İrlanda Premier Lig kulüplerinden Shelbourne FC’nin çoğunluk hisselerini satın aldığını belirtti.

Ilıcalı'nın açıklaması şöyle: Hull City ile başlayan güçlü futbol yatırımlarımız İrlanda Premier Ligi’nin en eski ve köklü kulüplerinden Shelbourne FC’nin çoğunluk hisselerini almamızla devam ediyor.

Hedefimiz Shelbourne FC ile birlikte Avrupa Kupaları’na katılmak, önemli başarılar elde etmek ve birçok yeteneği dünya futboluna kazandırmak.

İrlanda futboluna, kulübün potansiyeline ve taraftarlarımıza olan inancımız sonsuz.

Galatasaray'a kötü haber: Uğurcan'a teklif var! Spor Roland Garros'ta Swiatek-Muchova finali Spor "Suudi Arabistan'da olmaktan mutluyum" Spor Dünya yıldızına 'Come to Galatasaray' çağrısı! Spor