Hocalar ayrılmaya devam ediyor: Trabzonspor, Nenad Bjelica ile yolları ayırmak üzere

Trabzonspor, geçtiğimiz sezonun son bölümünde takımın başına geçen Nenad Bjelica ile istikrarsız skorlar almaya devam ediyor. Bunun üzerine bordo-mavili yönetim Hırvat hocayla ayrılık kararı aldı. Ertuğrul Doğan yönetimi, resmiyete dökmek için girişimlere başladı.

Abone ol

Trabzonspor yönetimi, özellikle dün oynanan Adana Demirspor maçının kaybedilmesiyle birlikte, son maçlarda başarıdan uzak performans sergileyen teknik direktör Nenad Bjelica ile yolları ayırmayı planlıyor. 

AVUKATLARA TALİMAT!

Maç sonunda durum değerlendirmesi yapan Trabzonspor yönetim kurulu, Hırvat hoca ile yola devam edilmemesi konusunda fikir birliğine vardı. Yönetimin oy birliğiyle vardığı kararı destekleyen Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, kulüp avukatlarına talimat vererek resmi görüşmelerin yapılmasını istedi.

AYRILIK GÖRÜŞMELERİ YAPILIYOR

2024-25 sezonu sonuna kadar anlaşması bulunan ve yıllık 1 milyon 600 bin Euro ücret alan Nenad Bjelica'nın tazminatının verilerek takımdan gönderilmesi düşünülüyor. Adana Demirspor maçı sonrası ülkesi Hırvatistan'a giden Bjelica ile avukatlar üzerinden resmi görüşmeler yapılıyor. Trabzonspor ile Bjelica'nın ayrılığının yakın zamanda kesinleşmesi bekleniyor.

Ahmet Nur Çebi'nin ailesinden 'adaylık' çıkışı! Spor Antalyaspor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? Antalya GS maçı hangi kanalda? Spor Türkiye Hırvatistan ve Türkiye Letonya milli maçı ne zaman? İşte aday kadro Spor Fenerbahçe Euroleague'e galibiyetle başladı Spor