Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel'den 3 puan tartışmalarına sitem! "Benim oyuncum ölmüş senin 3 puanın silinse ne olur?"

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından ­Hatayspor ve Gaziantep FK'nın ligden çekilmesi sonrası yaşanan puan tartışmalarına dair konuştu. Demirel, "Benim bir oyuncum, bir sportif direktörüm hayatını kaybetmiş. Bunlar hayattan silinmiş, senin 3 puanın silinse ne olur?" ifadelerini kullandı.

Abone ol

Türkiye 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerle sarsılmıştı. 10 ilde yıkıma sebep olan afetler sonrası Hatayspor ve Gaziantep FK ligden çekilmişti.

TFF ise bu 2 kulübün küme düşürülmeyeceğini, bu ekiplerle maçları olan takımların hükmen galip sayılacağını açıklamıştı.



Bu kararın ardından Beşiktaş, Gaziantep FK ve Hatayspor'dan alınan puanları silinmesi gerektiğini ifade ederek UEFA ve FIFA'ya başvuracağını açıkladı. Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, bu tartışmalara dair düşüncelerini açıkladı.

"SENİN 3 PUANIN SİLİNSE NE OLUR?"
L1 Üçgen Youtube kanalına konuk olan Volkan Demirel, şu ifadeleri kullandı:
Bana çok ufak hesaplar gibi geldi. Neden? Çünkü Hatay silinmiş. Acıları tekrar tazelemek istemem ama benim bir oyuncum, bir sportif direktörüm hayatını kaybetmiş. Bunlar hayattan silinmiş, senin 3 puanın silinse ne olur? Şampiyon olsan ne olur, küme düşsen ne olur?

Evet herkes mücadelesini etsin ama bu oyuncuların aldığı puanlar veya oynadığı, oynamadığı maçlar sayılsın, sayılmasın... Bunları konuşmak bile şu anki ortamda bence çok yanlış şeyler.

Konuşanlara da saygı gösteriyorum ama konuşmamayı tercih etmelerini diliyorum. Çünkü yakışmıyor yani.

Enes Ünal'ın çapraz bağları koptu! Milli yıldız 2023'ü kapattı Spor Finalin adı Başakşehir-Fenerbahçe oldu Spor Türkiye Kupası Finali'nin yeri ve saati belli oldu Spor Derbinin tarihi belli oldu Spor