Hakan Çalhanoğlu ve Salih Özcan'ın lisansı heyecanlandırdı! Herkes transfer bekliyordu gerçek çok başka çıktı

Avrupa'da sona eren transfer döneminin Türkiye'de devam etmesiyle birlikte hareketlilik yaşanıyor. Takımların UEFA'ya listeyi bildirmesine artık sayılı saatler kala gündeme bomba isimler atılıyor. Son olarak Salih Özcan ve Hakan Çalhanoğlu ile ilgili gelişme yaşanırken gerçek çok başka çıktı.

Abone ol

Avrupa'da transfer defteri kapanırken, Türkiye'de bu süre bir hafta daha devam ediyor. Takımlar son kozlarını oynayarak takımlara takviye yapmanın peşinde.

Ülkemizi Avrupa'da temsil edecek olan takımlar UEFA'ya listeyi bildirmelerine sayılı saatler kala Galatasaray'da hareketlilik yaşanıyor. 

Sarı-kırmızlı takım, Tanguy Ndombele ve Davinson Sanchez için TFF'de takım kısmı boş bırakılacak şekilde lisans kaydı açtı. Galatasaray'ın belgeleri TFF'ye  gönderdiği ifade edildi.

HAKAN ÇALHANOĞLU VE SALİH ÖZCAN HEYECANLANDIRDI

Galatasaray'da son gün hareketliliği yaşanırken, Hakan Çalhanoğlu ve Salih Özcan için takım kısmı boş bırakılacak şekilde lisans kaydı açıldığı şeklinde paylaşılan görseller sarı kırmızılı taraftarları heyecanlandırırken, gerçek ortaya çıktı.

AVRUPA'DA OYNAYAN MİLLİ OYUNCULARA AÇILAN LİSANS

Hakan Çalhanoğlu ve Salih Özcan için lisansın Avrupa'da top koşturan milli futbolcular için açılan lisans olduğu anlaşıldı. Çalhanoğlu ve Özcan gibi yaz transfer döneminde Benfica'ya transfer olan Orkun Kökçü için de aynı lisansın alındığı görüldü.

Sen neymişsin Melissa Vargas! Spor Galatasaray'dan 2 transfer Spor Filenin Sultanları'nın tarifeli uçakla gelmesine sitem etti Magazin Eric Bailly kimdir, kaç yaşında? Bailly neden TT oldu? Spor