Sergio Aguero'ya "Gönül" yardımı: Arabasını verdi

Bir dönem finalist Manchester City'de forma giyen Arjantinli eski futbolcu Sergio Aguero, finali izlemek için geldiği İstanbul'da taksi bulamadı. Yardımına Gökhan Gönül yetişti. Aracını, yıldız oyuncuya verdi.

Abone ol

Manchester City'nin eski futbolcusu Sergio Aguero, eski takımının Inter ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi Finali'ni takip etmek için İstanbul'a gelmişti.

Önceki akşam, Beşiktaş/Arnavutköy'de bulunan bir restorantta yemek yiyen Arjantinli yıldız, gece saatlerinde arkadaşıyla birlikte mekanı terk etti ve kapıda taksi beklemeye koyuldu. Sergio Aguero, 20 dakikalık bir bekledi, fakat bir araç bulamadı.

Aguero, taksi beklerken

GÖKHAN GÖNÜL'DEN JEST

Benzer mevkiide mekanı bulunan eski Milli Oyuncu Gökhan Gönül, Kun Aguero'nun yardımına koştu. Arjantinli yıldızı ve arkadaşını kaldıkları otele kadar götürdü. Aguero'ya “Taksi bulmanız çok zor. Sizi kendi aracımla gönderebilirim” diyen milli futbolcu, olumlu yanıt alınca 20 milyon lira değerindeki lüks aracını iki arkadaşa tahsis etti. Arjantinli yıldız ve arkadaşı, konakladıkları otele bu araçla döndü.

Gökhan Gönül'ün verdiği araç
Orkun Kökçü Benfica'da! İşte ücreti... Spor Fenerbahçe Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Spor Beşiktaş'tan Wout Weghorst sürprizi Spor Galatasaray'da başkanlık süresi 2 yıla indirildi Spor