Giresunspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Ligde lider Galatasaray, bu akşam Giresunspor'a konuk olacak. Sarı kırmızılı takım, Giresunspor galibiyetiyle rekor kırmanın peşinde. 12 maçlık galibiyet serisi yakalayan Galatasaray, Giresun deplasmanında da üç puanı alabilecek mi? Peki, Giresunspor - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte detaylar...

Abone ol

Spor Toto Süper Lig 21. haftasında Giresunspor, lider Galatasaray'ı ağırlıyor. Ligde 9, resmi maçlarda 12 maçlık galibiyet serisi olan Galatasaray, kulüp tarihine yeni rekor eklemek, puan farkını kaybetmemek için sahaya çıkıyor. Maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki, Giresunspor - Galatasaray maçı saat kaçta, canlı maç yayını hangi kanalda?

GİRESUNSPOR - GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Giresunspor - Galatasaray maçı 28 Ocak Cumartesi günü oynanacak. Çotanak Spor Kompleksi'nde saat 19.00'da başlayacak müsabakayı hakem Bahattin Şimşek yönetecek. Karşılaşma beIN SPORTS 1'de canlı yayınlanacak.

TAKIMLARDA SON DURUMLAR

Giresunspor'da Alexis Pérez ve Jorman Campuzano, Galatasaray karşısında forma giyemeyecek. İki futbolcu, bugün oynanacak Kolombiya Milli Takımın ABD ile oynayacağı hazırlık maçı kadrosuna katıldı.

Galatasaray'da ise sarı kart cezalısı olan Abdülkerim Bardakcı, görev yapamayacak.

16. RANDEVU

Giresunspor ile Galatasaray, daha önce 15. kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Galatasaray'ın 6, Giresunspor'un 5 galibiyeti var ve 5 karşılaşma ise berabere bitti.

İlk yarıda İstanbul'da oynanan maçı Giresunspor 1-0 kazanmıştı.

GALATASARAY REKOR PEŞİNDE

Galatasaray, son 12 resmi maçında galibiyet elde ederek müthiş bir seri yakaladı. 1987-1988 sezonunun son bölümü ile 1988-1989 sezonunun ilk haftalarında 13 maçlık bir seri yakalamıştı. Bu maçı kazanması halinde rekoru egale etmiş olacak.

Galatasaray, Bitexen Giresunspor maçından üç puanla ayrılması halinde Süper Lig tarihinde ilk kez bir sezonda art arda 10. galibiyete ulaşacak.

MUHTEMEL 11'LER

GİRESUNSPOR: Onurcan, Hayrullah, Arias, Kadir, Alper, Görkem, Savicevic, Serginho, Murat Cem, Sainz, Bajic.

GALATASARAY: Muslera, Boey, Nelsson, Emin, Dubois, Torreira, Oliveira, Barış, Mertens, Kerem, Icardi.

Hatayspor - Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Spor Cenk Tosun, Dolmabahçe'de en çok gol atan oyuncu oldu Spor FIFA'dan 4 isme ceza! Spor Kartal 'Tosun Paşa' ile uçtu! Beşiktaş 3-0 Alanyaspor Spor