Gedson Fernandes ve Romain Saiss ayrılacak mı? Ahmet Nur Çebi net konuştu

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, flaş açıklamalarda bulundu. Adı Avrupa'nın dev kulüpleriyle anılan Gedson Fernandes ve Romain Saiss'in geleceğine dair konuşan Çebi, ayrılık ihtimalini değerlendirdi.

Abone ol

Beşiktaş ile finansal teknoloji şirketlerinden Papara arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.
Vodafone Park'ta düzenlenen imza törenine Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, flaş açıklamalar yaptı.

GEDSON VE SAISS AYRILACAK MI?

Siyah-beyazlıların transfer gündemine dair soruları cevaplayan Çebi, Gedson ve Saiss'in ayrılık ihtimaline karşı şunları söyledi: İkisi de benim kıymetli futbolcum. Geçen sene ki başarıları da ortada. Gedson'un müthiş bir çıkışı oldu. Dünyanın başta Premier Lig olmak üzere gözü Gedson'un üzerinde.

Gedson Fernandes


Verip çekeceğimiz ekonomik sıkıntıları ortadan kaldırmak mümkünken, Gedson'un daha da başarılı olacağını, daha da iyi para kazandıracağını düşündüğüm için gönlüm el vermiyor.

Talepler var, görüşmeler yok. Taleplere soğuk bakıyoruz ama zaman ne gösterir bilemiyoruz. Kendisi de çok gitme taraftarı değil. Kendisi gitmek için kapınızı çok çalmıyorsa onunla yola devam etmeyi tercih ediyoruz.

Saiss geçen sene Dünya Kupası'nda çok başarıl bir süreç geçirdi, lider karakterli bir oyuncumuz, Kendisine yola devam etmeyi arzu ettiğimizi söyledim. Gelen talepler var, kendisi de 'Uygun şeyler olursa yolumu açar mısınız dedi, ama olmazsa Beşiktaş'a zarar veremem' diyor.

Kamuoyu Saiss ve Gedson için beklemek zorunda. İki tarafın da, benim de hocanın da görüşü yola devam etme yönünde ama yarın ne olur bilmiyoruz.

Romain Saiss
Fenerbahçe, Beşiktaş, Adana Demirspor'un rakibi kim oldu? Spor Saka'dan alkışlanacak hareket! Depremzedeler için... Spor Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi rakibi kim oldu, maçları ne zaman? Spor Temsilcilerimizin Avrupa'daki rakipleri belli oldu Spor