Gaziantepspor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Gaziantep FB canlı maç yayını - muhtemel ilk 11'ler

Fenerbahçe, Süper Ligin 20. haftasında Gaziantep'e konuk olacak. Ligdeki 10. randevu öncesinde Fenerbahçe 50 puanla lider, Gaziantepspor ise 21 puanla 15. sırada yer alıyor. Peki, Fenerbahçe Gaziantep maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte maçın canlı yayını, muhtemel ilk 11'leri...

Abone ol

Süper Lig 20. haftasında Fenerbahçe, Gaziantepspor ile deplasmanda karşılaşacak. İkinci yarıya müthiş başlayan sarı lacivertliler, iki maçta 12 gol atıp 1 gol yedi. Gaziantep'te oynanacak karşılaşmadan da üç puanı alıp liderliğini sürdürmek istiyor. Peki, Gaziantep Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte detaylar...

GAZİANTEP FK - FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Kalyon Stadyumu'nda oynanacak olan maçı, Kaan Numanoğlu yönetecek. Kritik mücadele 19.00'da başlayacak ve beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

LİGDE 10. RANDEVU

İki takımın bugüne dek ligde karşı karşıya geldiği 9 maçta Fenerbahçe'nin büyük üstünlüğü bulunuyor. Sarı-lacivertliler, rakibini 7 kez mağlup ederken, Gaziantep FK 2 müsabakayı kazanabildi. Söz konusu randevularda henüz beraberlik sesi ise çıkmadı.

Fenerbahçe'nin 23 golüne, Gaziantep FK 11 golle yanıt verdi.

BONUCCI OYNAYACAK MI?

Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde kadrosuna kattığı İtalyan savunma oyuncusu Leonardo Bonucci, Gaziantep FK karşısında kadroda yer alabilecek.

Lisansı çıkartılan 36 yaşındaki stoper, teknik direktör İsmail Kartal'ın şans vermesi durumunda sarı-lacivertli formayı giyebilecek.

FENERBAHÇE'DE 5 EKSİK

Fenerbahçe'de 5 oyuncu, Gaziantep FK mücadelesinde forma giyemeyecek.

Sakatlığı bulunan Miguel Crespo'nun yanı sıra bireysel çalışmalarını sürdüren Rodrigo Becao ve Miha Zajc, zorlu mücadelede takımlarını yalnız bırakacak.

Bu isimlerin yanı sıra Afrika Uluslar Kupası nedeniyle Gana Milli Takımı'nın kadrosunda yer alan Alexander Djiku ve Nijerya Milli Takımı'nda bulunan Bright Osayi-Samuel de kadroda yer alamayacak.

Öte yandan transfer görüşmelerinde bulunan Samet Akaydın ile Ryan Kent'in de kadroda olması beklenmiyor.

GAZİANTEP FK - FENERBAHÇE MAÇI MUHTEMEL İLK 11'LERİ:

Gaziantep FK: Nita, Mustafa, Arda, N'Koulou Djilobodji, Mbakata, Markovic, Jevtovic, Ogün, Maxim, Draguş.

Fenerbahçe: Livakovic, Mert Müldür, Serdar Aziz, Oosterwolde, Ferdi, İsmail, Fred, İrfan Can, Szymanski, Tadic, Dzeko.

"Beşiktaş'ın kılıcı Semih" Spor Adana Demirspor futbolcusundan zemin tepkisi Spor 'Maçı oyuncular kazandı' Spor Santos dönemi galibiyetle başladı Spor