Gaziantep galibiyetinin ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'dan Sumudica'ya cevap geldi

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Gaziantep FK galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. Kartal, Sumudica'ya, "Lütfen ona da bakın. Ben başka bir cevap vermek, muhatap olmak istemiyorum" dedi.

Abone ol
  • Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Fenerbahçe, deplasmanda Gaziantep FK'yı yenerek çeyrek finale yükseldi.

  • Zemini eleştiren İsmail Kartal, "İki hafta önce burada sahanın zeminin kötü olduğundan bahsetmiştim. Bugün bunu yine söylüyorum. Bu kötü zeminde futbol oynamak çok zor. King'in ayak bileği burkuldu. Ne zaman döneceği belli değil. Bizim amacımız futbolu bir yerlere taşımak. İki takımın oyuncuları nasıl futbol oynayacak. Futbolcular soyunma odasında şikayet etti." dedi.

  • Deneyimli teknik adam, Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica'nın sözlerine ise "Kendisi öyle cevap verdi ama 1 sene önce sahanın kötü olduğunu da söyleyen yine kendisi. Lütfen ona da bakın. Ben başka bir cevap vermek, muhatap olmak istemiyorum" şeklinde yanıt verdi.

  •  

Sigara içerken yayına yakalanan spikerden açıklama Spor Girona'ya Devler Ligi engeli Spor F.Bahçe çeyrek finalde Spor Ali Koç'a olay sözler Spor