Galatasaraylı Yunus Akgün Leicester City'ye transfer oluyor! İstanbul'dan ayrıldı

Galatasaray'ın milli futbolcusu Yunus Akgün, Leicester City'ye transferini tamamlamak için İngiltere'ye gitti. Uçaktan bir fotoğraf paylaşan Akgün, "New challange loading" (Yeni meydan okuma yükleniyor) notunu düştü.

Abone ol

Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Molde karşısında gösterdiği performansla Galatasaray'ın galibiyetinde önemli bir rol oynayan Yunus Akgün, sarı-kırmızılı takıma vedaya hazırlanıyor.

Bir süredir İngiltere Championship takımlarından Leicester City ile temas halinde olan Yunus, İngiliz ekibiyle anlaştı ve bu sabah İstanbul'dan ayrıldı.

Transferini tamamlamak için İngiltere'ye doğru yola çıkan milli futbolcu, uçaktan bir fotoğraf paylaştı ve ayrılığı resmen duyurdu.

İşte Yunus'un o paylaşımı...

ŞARTA BAĞLI SATIN ALMA OPSİYONU

Yunus Akgün'ün Leicester City'ye kiralık olarak gideceği ve sözleşmesinde belirli şartlara bağlı 10 milyon euro'luk satın alma opsiyonu olacağı ifade ediliyor.


Galatasaray formasıyla toplam 61 maça çıkan Yunus Akgün 6 gol, 8 asistlik skor katkısı verdi.

Ülke puanı sıralaması: Türkiye kaçıncı sırada? Spor Filenin Sultanları, Almanya'yı 3-0'la geçti Spor Mavi Şimşekler sonunu getiremedi Spor Kartal yeni transferiyle güldü Spor