Galatasaray'ın yıldızı Mertens, sezon sonu futbolu bırakacağının sinyalini verdi

Galatasaray'ın yıldızı Dries Mertens, sezon sonunda futbolu bırakma niyetinde olduğunu açıkladı. 37 yaşındaki Belçikalı yıldız, "Görünen o ki kariyerimi Galatasaray'da sonlandıracağım. Garip gelecek belki ama futbolu bırakmak için sabırsızlanıyorum." ifadelerini kullandı.

Abone ol
  • Napoli tarihinin en büyük efsanelerinden biri olan ve bugünlerde Galatasaray için ter döken Dries Mertens, sezon sonunda futbolu bırakacağının sinyalini verdi.

  • Mertens, VTM'ye yaptığı açıklamada, "Bu kariyerimin son sezonu mu olacak? Evet sanırım öyle. Geleceğin ne getireceğini bilemezsiniz ama... ben de çok heyecanlıyım. Görünen o ki kariyerimi Galatasaray'da sonlandıracağım. Garip gelecek belki ama futbolu bırakmak için sabırsızlanıyorum." ifadelerini kullandı.

  • 37 yaşındaki yıldız, "Her gün, her zaman futbola açık, çok seviyorum. Dünyadaki en iyi işi yapıyorum. Ancak, aynı zamanda hayatımda daha fazla özgürlük istiyorum." sözleriyle konuşmasını noktaladı.

GALATASARAY'DA İZ BIRAKTI

  • 2022 yazında bedelsiz olarak Napoli'den Galatasaray'a bedelsiz olarak transfer olan Mertens, sarı-kırmızılı formayla çıktığı 65 maçta 12 gol atıp 9 asist yaptı.

Neymar kilolu fotoğrafını paylaşanlara el hareketi çekti! Yaşam Arda Güler, Modric'in aklını aldı Spor Angelino, Roma'da Spor Süper lig son puan durumu ve gelecek haftanın maç programı Spor