Galatasaray'ın yıldızı Icardi'den Ümit Özat'a çağrı! "Sözünü tutmanı bekliyorum

Galatasaray'ın 23. şampiyonluğunda attığı 21 golle başrol oynayan Mauro Icardi, Ümiz Özat'a sosyal medyadan çağrı yaptı. Özat'ın, "Icardi 20 gol atarsa saçımı kırmızıya boyarım" sözlerini paylaşan Arjantinli, "Sözünü tutacağını umuyorum" dedi.

Abone ol

Süper Lig'in 36. haftasında Galatasaray, Ankaragücü'nü 4-1 yenerek şampiyon oldu. Sarı-kırmızılılar, 23. kez mutlu sona ulaşırken, Icardi attığı 21 golle sezona damga vurdu.

Ankaragücü'ne 2 gol atan Arjantinli, çıktığı 23 maçta 21 gol atarak şampiyonluğun mimarı oldu.
Icardi'nin 20 gol barajını geçmesinin ardından akıllara Ümit Özat geldi.

Fenerbahçe'nin eski kaptanı, "Bu Icardi'ciler nerede? Ben 'Icardi 20 gol atamaz dediğimde, atarsa saçımı kırmızıya boyatırım' dediğimde bir tane delikanlı çıkıp ben de laciverte boyatırım demedi. Atarsa boyatacağım, bizde söz namus" ifadelerini kullanmıştı.

Icardi, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla Ümit Özat'a çağrı yaptı ve sözünde durmasını istedi.

Golcü oyuncu, "Ümit'in sözünün arkasında bir adam olduğunu ve sözünü tutacağını umuyorum. Bütün taraftarımız ve ben, seni sarı-kırmızı saçla görmeyi bekliyoruz" dedi.

"F.Bahçe kazansın diye dua ediyoruz" Spor Okan Buruk Galatasaray'ın başında tarih yazdı Spor Sivas 4 maç sonra kazandı ligde kaldı Spor ManU'da sakatlanan Martial kupa finalini kaçıracak Spor