Galatasaray'ın yerli planı! Devre arasında 2 bek birden geliyor

Galatasaray'ın ara transfer dönemindeki öncelikli hedefi sol bek. Sarı-kırmızılı ekip, sol bekin yanı sıra şartlar el verirse sağ bek pozisyonuna da takviye yapacak. Aslan'ın hedefinde 2 milli yıldız var.

Abone ol
  • Galatasaray'da yaklaşan ara transfer dönemi öncesi gözler özellikle sol bek pozisyonuna çevrilmiş durumda. Sarı-kırmızılılar, sadece sol bekte değil sağ bekte de kendini garantiye almak için yerli operasyonuna hazırlanıyor.

  • Sezonun ikinci yarısında üç kulvarda birden başarı isteyen, takımdaki noksan bölgelere önemli takviyeler yapmaya hazırlanan Galatasaray'ın transfer gündemine iki yerli isim geldi. Bunlardan biri, Glasgow Rangers forması giyen eski Beşiktaşlı Rıdvan Yılmaz.

  • Kadrosunu bir veya iki sol bekle güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılılar, sakatlığını tamamen atlatan ve formasına kavuşan 22 yaşındaki oyuncuyu satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamak istiyor. 

  • Rıdvan'ın menajeriyle temas kuran Galatasaray, istenen şartlar oluşursa, Rangers'la da masaya oturacak.

  • Asıl sürpriz ise sağ bek pozisyonunda yaşanıyor. Normal şartlar altında takviye düşünülmeyen bölgelerden biri olan savunmanın sağında, Zeki Çelik ismi gündeme geldi. Sarı-kırmızılı kulübün, milli yıldızla temas kurduğu ve Roma'ya teklif yapmaya hazırlandığı öğrenildi.

  • Galatasaray'ın kararına gerekçe olarak, Boey'ye gelen transfer tekliflerinin kulüp üzerinde yarattığı baskı gösteriliyor. Boey'in de Şampiyonlar Ligi'ne veda sonrası ayrılmak istemesi Aslan'ın ana planda olmayan bir tercih yapmasına yol açabilir.

  • Fransa'da gösterdiği üstün performansın ardından Roma'ya transfer olan ancak bu sezon süre almakta zorlanan Zeki'nin Galatasaray'a transferi, Rıdvan'ın durumuna göre daha kolay görünüyor.

  • Her iki oyuncunun da ocak ayında sarı-kırmızılı takıma imza atması halinde Okan Buruk'un eli yerli seçimi açısından bir hayli kolaylaşacak. Sarı-kırmızılıların, Boey ocak ayında satılmasa bile Zeki'yi kadroya katmak üzere girişimlere devam edeceği bildirildi. (Fanatik)

Bilal Erdoğan'dan futbol dünyasına çağrı Gündem Şampiyonlar yurda döndü! Spor Beşiktaş ve F.Bahçe'den Süper Kupa hamlesi! "2011'de oynanmayan final..." Spor Konferans Ligi kura çekimi sonuçları play off turu eşleşmeleri belli oldu Spor