Galatasaray'ın yeni transferi Nicolo Zaniolo Muhammed'i unutmadı! Deprem öncesi paylaşımı yürekleri burkmuştu

Galatasaray, yeni transferi Nicolo Zaniolo transferini duyurdu. Transfer videosunda depremde hayatın kaybeden Muhammed Emin Özkan isimli bir sarı-kırmızılı taraftar unutulmadı. Muhammed'in, Zaniolo'nun transferi öncesinde yıldız oyuncuyla ilgili tweet attığı ortaya çıkmıştı ve sosyal medyada gündem olmuştu.

Abone ol

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilimize yıkım getiren depremler onbinlerce insanın ölümüne neden oldu. Enkaz altında kalarak hayatını kaybedenlerden biri de Muhammed Emin Özkan isimli bir Galatasaray taraftarıydı.

Muhammed'in depremde hayatını kaybetmeden önce Galatasaray'ın gündeminde yer alan Nicolo Zaniolo transferine dair paylaşım yaptığı ortaya çıkmıştı.

Muhammed, "Erden abi ne yaptın sen" notuyla Zaniolo'nun videosunu paylaşıp heyecanını ifade etmişti.


Muhammed'in çok istediği Zaniolo transferini göremeden depremde hayatını kaybetmesi yürekleri burkmuş ve sosyal medyada gündeme gelmişti.

Galatasaray, Zaniolo transferiyle ilgili bir video paylaşarak Muhammed'i andı.

İtalyan yıldız paylaşılan videoda, "Muhammed için çok üzüntülüyüm. Ve de tüm Türk halkı için. Destek için ben yardımımı yaptım. Hepimiz katkıda bulunalım ve birlikte eskisinden daha güçlü olalım" ifadelerini kullandı.



Öte yandan Zaniolo, Nef Stadyumu Yardım Merkezi'ndeki çalışmalara destek verdi.

Merih Demiral'ın satışa çıkardığı formalar 5 milyon TL'ye satıldı! Ronaldo, Bonucci ve Dybala... Spor Yılmaz Vural'dan TFF'ye çağrı! Yeni Malatyaspor... Spor Alperen'in double double'ı yetmedi! Kings kazanmayı bildi Spor Russell Westbrook Utah Jazz'a transfer oldu Spor