Galatasaray'ın maçı ne zaman? Fatih Karagümrük Galatasaray maçı hangi gün, saat kaçta?

Lider Galatasaray, Süper Lig 36. haftasında Fatih Karagümrük'e konuk oluyor. Altı puan önde olan Galatasaray, galip gelir ve Fenerbahçe puan kaybederse şampiyonluğunu ilan edebilecek. Peki, Fatih Karagümrük Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Abone ol

Galatasaray, şampiyonluk için sahaya çıkıyor. Lider Galatasaray, sezonun bitmesine üç hafta kala Fenerbahçe'nin 6 puan önünde. Kupayı 24. kez müzesine götürmek isteyen Galatasaray, maç sonrasında Kadıköy'den gelecek haberi bekleyecek. Bitime iki hafta şampiyonluğunu ilan etme ihtimali olan Galatasaray'ın Fatih Karagümrük maçı saati ve günü merak ediliyor.

FATİH KARAGÜMRÜK GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Süper Lig 36. haftasında maçların hepsi aynı gün ve saatte oynanacak. Fatih Karagümrük ile Galatasaray, 12 Mayıs 2024 Pazar günü karşılaşacak. Maç saat 19.00'da başlayacak.

BİTİME İKİ HAFTA KALA ŞAMPİYONLUĞUNU İLAN EDEBİLİR

Galatasaray, bu hafta yapılacak maçların sonucuna göre Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşabilir.

Ligin bitimine 3 hafta kala en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 6 puan önünde olan sarı-kırmızılı ekip, Fatih Karagümrük karşılaşmasından 3 puanla ayrılması halinde şampiyonluk için Fenerbahçe'nin Kayserispor karşısında puan kaybetmesini bekleyecek. Sarı-lacivertlilerin yenilmesi halinde Galatasaray'a şampiyonluk için 1 puan yetecek.

Fenerbahçe'nin olası beraberliğinde de Galatasaray, Fatih Karagümrük karşısında alacağı galibiyetle şampiyonluğa ulaşabilecek.

GALATASARAY, SÜPER LİG'DE 23 MAÇTIR YENİLMİYOR

Sarı-kırmızılı ekip, Süper Lig'deki son 23 müsabakada mağlubiyet yüzü görmedi.

Bu sezonki tek yenilgisini 12. haftada deplasmanda Atakaş Hatayspor karşısında yaşayan Galatasaray, sonrasındaki 23 lig maçında 21 galibiyet ve 2 beraberlik aldı.

FATİH KARAGÜMRÜK, LİGDEKİ SON 3 MAÇINDAN 7 PUAN ÇIKARDI

Ligde kümede kalma mücadelesi veren Fatih Karagümrük, son 3 maçta 7 puan topladı.

Geçen hafta konuk olduğu Kayserispor'la 2-2 berabere kalan Fatih Karagümrük, Bitexen Antalyaspor'u evinde 4-1 ve İstanbulspor'u da deplasmanda 2-1 mağlup etti.

Mbappe ayrılık kararını resmen açıkladı Spor Nesrin Baş olimpiyat kotası aldı Spor Süheyl Batum'dan Erden Timur sözleri Spor Ziraat Türkiye Kupası finali ne zaman, nerede oynanacak? Spor