Galatasaray'ın Kayseri kamp kadrosu açıklandı: Zaniolo ve Morutan yok...

Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında Kayserispor ile karşılaşacak olan son şampiyon Galatasaray'ın kamp kadrosu açıklandı. Kulüpten yapılan resmi duyuruya göre, yeni transfer Tete'nin yanı sıra Midtsjö, Nicolo Zaniolo, Yusuf Demir ve Morutan kadroda yer almadı. Zaniolo'nun kadroya alınmaması, transfer iddialarını beraberinde getirdi.

Abone ol

Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında Kayserispor ile karşılaşacak olan son şampiyon Galatasaray'ın kamp kadrosu açıklandı. Kafilede yeni transfer Tete'nin yanı sıra Nicolo Zaniolo yer almadı.

ZANİOLO KADRODA YOK

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, transferi yeni açıklanan Tete'nin yanı sıra Frederik Midtsjö, Nicolo Zaniolo, Yusuf Demir, Olimpiu Morutan yer almazken, geçtiğimiz günlerde idmanlara başlayan Wilfried Zaha, Kerem Demirbay ve sakatlığını atlatan Lucas Torreira kadroda yerlerini aldı.

Avrupa'ya dört takımımız gidecek Spor Galatasaray bir transfer daha açıkladı Spor Ancelotti'den Arda Güler açıklaması! "Ameliyat olursa..." Spor Premier Lig ekibi Zaniolo'ya talip! "Transfer listemizde" Spor