AVRUPA LİGİ'NDE KURA ÇEKİLDİ! İŞTE GALATASARAY'IN RAKİBİ

Şampiyonlar Ligi'nde grubunu üçüncü sırada tamamlayan Galatasaray, yoluna Avrupa Ligi'nde devam edecek. Sarı-kırmızılı temsilcimizin rakibi bugün yapılan kura çekimiyle belli oldu. Aslan, play-off turunda Çekya ekibi Sparta Prag ile oynayacak.

Abone ol
  • Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turuna yükselmek için mücadele edeceği play-off turunda Çekya'nın Sparta Prag takımı ile karşılaşacak.

  • İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA genel merkezinde, Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki ikinci önemli organizasyonda grup maçlarının ardından play-off turu kura çekimi yapıldı.

  • Galatasaray'ın rakibinin belli olacağı UEFA Avrupa Ligi'nde kura çekimi ise TSİ 15.00'te yapıldı.

Şampiyonlar Ligi'nde A Grubu'nu üçüncü sırada tamamlayarak Avrupa Ligi play-off'larına katılmaya hak kazanan Galatasaray, kurada Çekya'nın Sparta Prag takımı ile eşleşti. 

İŞTE EŞLEŞMELER

Feyenoord - Roma
Milan - Rennes
Lens - Freiburg
Young Boys -  Sporting
Benfica - Toulouse
Braga-Karabağ
GALATASARAY - Sparta Prag
Shakhtar Donetsk - Marsilya

Galatasaray, ilk maçını evinde, rövanşı ise deplasmanda oynayacak. UEFA Avrupa Ligi play-off turunda ilk maçlar 15 Şubat 2024, rövanş maçları ise 22 Şubat 2024'te oynanacak.

FENERBAHÇE'NİN RAKİBİ 23 ŞUBAT'TA BELLİ OLACAK

  • Avrupa Konferans Ligi'nde H Grubu'nu lider tamamlayarak doğrudan son 16 turuna kalan Fenerbahçe'nin rakibi ise play-off turunun sona ermesinin ardından 23 Şubat 2024'de düzenlenecek kura töreninde belirlenecek.
  • UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde play-off turu kuraları, TSİ 16.00'da çekilecek.

Galatasaray'ın Avrupa Ligindeki rakibi bu kura çekimi ile belli oluyor! Spor Leverkusen tam gaz devam Spor Dev maç golsüz bitti Spor Hakeme ırkçılık yapan taraftara men Spor