Galatasaray'dan Hakim Ziyech bombası! İstanbul'a geliyor

Son dakika Galatasaray transfer haberleri... Yaz transfer döneminde flaş isimleri kadrosuna katan Galatasaray'dan bomba bir transfer daha geliyor. İngiliz basınının son dakika haberine göre; Chelsea'den ayrılacak olan Faslı yıldız Hakim Ziyech, sarı-kırmızılı takım için İstanbul'a geliyor.

Abone ol

Son dakika Galatasaray haberleri... Hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'nde başarı hedefleyen Galatasaray, ses getirecek bir isme daha imza attırmaya hazırlanıyor.

Kadrosunu koruyan, Icardi'yi yeniden transfer eden Aslan; Zaha, Tete, Angelino, Kerem Demirbay gibi yıldızlarla da takımını güçlendirdi.

Sarı-kırmızılı ekip bir bomba daha patlatmaya hazırlanıyor. İngiliz basınından The Guardian'ın haberine göre Galatasaray ile Chelsea, Hakim Ziyech'in transferi konusunda el sıkıştı.

Faslı kanat oyuncusu Galatasaray için sağlık kontrolünden geçmek üzere İstanbul'a geliyor.

2020 yazında Ajax'tan Chelsea'ye 40 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer olan 30 yaşındaki yıldız isim, İngiliz ekibinde istediği süreleri alamadı.

Yeterinde şans bulamayan Ziyech, Chelsea'den ayrılarak Galatasaray'a imza atacak. Ziyech'in kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Türkiye kaçıncı sırada? İşte güncel UEFA ülke puanı sıralaması Spor Messi gol attı Inter Miami finale kaldı Spor Adana Demirspor 5-1'in rövanşına çıkıyor Spor Beşiktaş play-off için sahne alıyor Spor